Taip, labai gražu .bet iš kur to laiko ištraukt/Ir to norisi ir ano ir trečio.
QUOTE(111dalia @ 2007 06 14, 17:22)
Taip, labai gražu .bet iš kur to laiko ištraukt/Ir to norisi ir ano ir trečio.
Kai trys vaikiukai laiko sunkiau rasti...
QUOTE(liepa50 @ 2007 06 11, 08:53)
vai vai vai kaip viskas grazu
Papildyta:
QUOTE(tikaani @ 2007 06 10, 12:52)
Kazkada, gal pries simta metu, zadejau ideti savo nerta kostiumeli su zvaigzdemis ir vestuvine suknele is ramuniu.
Bandau teseti pazada.
Bandau teseti pazada.
QUOTE(tikaani @ 2007 06 10, 13:00)
nu nerealus grozis, kiek laiko jus toki drabuzeli neriat, nu ir sugebejimai jusu
QUOTE(nuosirdi @ 2007 06 15, 10:48)
vai vai vai kaip viskas grazu
Papildyta:
nu nerealus grozis, kiek laiko jus toki drabuzeli neriat, nu ir sugebejimai jusu
Papildyta:
Neturiu as nerealiu sugebejimu, pabandykit ir pamatysit, kad tai nera labai sunku, tik kantrybes ir trupucio fantazijos reikia.
Jau įdėjau į sijonų skyrelį, bet manau tinka ir čia...
Šnd "žmonėse" yra I.Budrienės medinių vestuvių foto... Pati persona man nelabai , bet va jos apdaras šį kartą tikrai įspūdingas
O čia iš vakarykščio "klubo" - R.Ražanauskienės apdarai...
Šnd "žmonėse" yra I.Budrienės medinių vestuvių foto... Pati persona man nelabai , bet va jos apdaras šį kartą tikrai įspūdingas
O čia iš vakarykščio "klubo" - R.Ražanauskienės apdarai...
Labai grazu!
[quote=bazuka,2007 06 21, 18:09]
O aš apie šitą geltoną ''suknelėse''kalbėjau,labai gražu.
Suknia idomi, kaip ir viskas, kas ranku darbo. Man regis, kad geles ir lapeliai nerti pagal airiu paprocius ir prisiuti, vistik prie tinklinio AUDINIO-labai jau lengvas kritimas...
Suknia idomi, kaip ir viskas, kas ranku darbo. Man regis, kad geles ir lapeliai nerti pagal airiu paprocius ir prisiuti, vistik prie tinklinio AUDINIO-labai jau lengvas kritimas...
aš žiūriu ,kad gėlės tos geltonos suknios ant viršaus tinklo tvirtintos,bet atrodo įspudingai!
[quote=kose,2007 06 21, 19:27]
[/quote]
Man tai atrodo , kad tinklas nertas turiu žurnalą panosėje , tai žiūrinėjau...žurnale yra dar viena truputį didesnė nuotrauka ant arklio iš priekio, tai kiek ''įveiziu'' lyg visa suknelė nerta nors smarkiai ir nesiginčiju...visokių audinių dabar yra o tai tau,prieštarauju pati sau
[/quote]
Man tai atrodo , kad tinklas nertas turiu žurnalą panosėje , tai žiūrinėjau...žurnale yra dar viena truputį didesnė nuotrauka ant arklio iš priekio, tai kiek ''įveiziu'' lyg visa suknelė nerta nors smarkiai ir nesiginčiju...visokių audinių dabar yra o tai tau,prieštarauju pati sau