Kokie pigus siulai cia tokios kainos parduotuvese? Ar tik toj i-netinej parduotuvej tai pigiai? As cia pirkau siuliukus 50g po 10litu o pas jus tik nerk megzk diena nakti sunersiu ta viena, o sviesesnius sujungimams imsiu...daugiau nepirksiu...kaip bus taip bus...
o tas rudas sijonas man kazkur labai labai matytas ar tik ne tavo? bet supermamose tai tikrai maciau...o tu nemezgei Karen Millen sukneles?
QUOTE(zuzula @ 2008 06 09, 17:05)
Kokie pigus siulai cia tokios kainos parduotuvese? Ar tik toj i-netinej parduotuvej tai pigiai? As cia pirkau siuliukus 50g po 10litu o pas jus tik nerk megzk diena nakti sunersiu ta viena, o sviesesnius sujungimams imsiu...daugiau nepirksiu...kaip bus taip bus...
o tas rudas sijonas man kazkur labai labai matytas ar tik ne tavo? bet supermamose tai tikrai maciau...o tu nemezgei Karen Millen sukneles?
o tai pas jus, tai cia kur?
as pirkau vietiniam siuliuku skyriuky - ten kainavo po 10 lt. Siaip kazkurioj netinej parduotuvej maciau netgi po 8 lt - bet nepamenu kur... o gal dabar pabrango ...
sitas rudas sijonas berods Rifes ranku darbo grozybe....
o kokia ta Karen Millen suknele?
siuo metu mes gyvename sveicarijoj.
cia ta Karen Millen suknele...pernai buvau labai uzsidegus ja nusinerti,(ir zadejau kartu nerti, tik nebepamenu kas dar ja nere ar norejo nerti) bet kraustemes, kol isigyvenom-apsilom... tai taip ir liko svajonese...o dabar dar visokiu planu o ir kitos sukneles uzsinorejau
cia ta Karen Millen suknele...pernai buvau labai uzsidegus ja nusinerti,(ir zadejau kartu nerti, tik nebepamenu kas dar ja nere ar norejo nerti) bet kraustemes, kol isigyvenom-apsilom... tai taip ir liko svajonese...o dabar dar visokiu planu o ir kitos sukneles uzsinorejau
QUOTE(zuzula @ 2008 06 09, 18:51)
As neriu sia suknute netrukus pasirodysiu rezultata
QUOTE(Ristina @ 2008 06 09, 22:22)
As neriu sia suknute netrukus pasirodysiu rezultata
O gal turi schema? Ir as nooooriu
QUOTE(Dvi @ 2008 06 09, 22:24)
O gal turi schema? Ir as nooooriu
labas ryta as irgi jau seniai pasiziuriu i ja shita suknele mezga merginos online rusu forume. jeigu rusishkai skaitote, tai va
http://club.osinka.r... Millen#1352305
o siaip ten yra ir nerimo schemos, kurios suprantamos bet kuria kalba
aishku, butu labai smagu, kad ir Ristina pasidalintu jos nerimo ypatumais
Oj sita tikrai grazi as ja ziurinejus jau ne karta - bet kazkaip nesuvedziau, kad Karen Millen jinai...
kol kas eileje smulkus neriniai - kepuriukai visokie vaikams....
sia vasara prisizadejau sau nieko stambaus nepradet nert.. nes kai pradedu ka nors - tai apima manija kuo greiciau pabaigt - tai ir vaikai pritruksta demesio ir vyras jau pradeda burbet... ka jau kalbet apie tvarka namuose...
Liepa50 - kokiu groziu cia pridejai
kol kas eileje smulkus neriniai - kepuriukai visokie vaikams....
sia vasara prisizadejau sau nieko stambaus nepradet nert.. nes kai pradedu ka nors - tai apima manija kuo greiciau pabaigt - tai ir vaikai pritruksta demesio ir vyras jau pradeda burbet... ka jau kalbet apie tvarka namuose...
Liepa50 - kokiu groziu cia pridejai
QUOTE(Sinfa @ 2008 06 10, 08:58)
labas ryta as irgi jau seniai pasiziuriu i ja shita suknele mezga merginos online rusu forume. jeigu rusishkai skaitote, tai va
nezinau koki nerima dariau airišką ar ne, bet pasirodysiu, manau, kad airikas, o gal ne jūs įvertinkit
Čia iš galvos ir iš likučių
Čia iš galvos ir iš likučių
QUOTE(zuzula @ 2008 06 09, 18:51)
Aš irgi neriu šią suknelę, bet pritrūko siūlų ir negaliu pabaigti ir nežinau kada gausiu