QUOTE(Peperoni @ 2008 05 19, 17:23)
Aciu mergaites Cia mano ko gero didziausias projektas iki siol.... visas darbas vakarais ir savaitgaliais (mazoka to laisvo laiko turiu ) truko nuo Naujuju metu kazkur...
aisku, paskutine savaite teko labai stipriai forsuot (kaip studentui ) , akytems tai nelabai i nauda buvo... kantrybei taipogi ) jau sakiau spjausiu as i ta airiska nerima ir daugiau ne uz ka i rankas nemsiu... bet nieko, ziuriu jau praeina tos mano mintys.... reiks vel ka naujo sugalvot...
aisku, paskutine savaite teko labai stipriai forsuot (kaip studentui ) , akytems tai nelabai i nauda buvo... kantrybei taipogi ) jau sakiau spjausiu as i ta airiska nerima ir daugiau ne uz ka i rankas nemsiu... bet nieko, ziuriu jau praeina tos mano mintys.... reiks vel ka naujo sugalvot...
Peperoni, koks sekantis darbelis bus?
Aš svajoju apie va tokį paltuką
Tikrai nersiu ir megsiu, tik neaišku, kada. Siūlų niekaip negaliu parinkti. Norisi padaryti taip, kad patiktų ir galėčiau nešioti.
Gal išrenkame megztuką, palaidinukę bendram projektui? Jei susirinktų 4-5 airiško nėrimo mylėtojos, būtų linksmiau darbuotis