nerodo
QUOTE(Žuvelė @ 2008 04 23, 14:58)
grazu, kruopstu, tvarkinga.
o as bandau savo svajoniu narplini nunarpliot, puse priekio jau kaip ir yra (atskiru detaliu) dar daug darbo liko kai pagalvoju
Ačiū
Bet ką aš ne taip darau, kad neįkelia nuotraukos? Paspaudžiu IMG ir nukopijuoju linką, kur yra nuotaruka. Bandžiau iš gmailo ir iš fotki
Bet ką aš ne taip darau, kad neįkelia nuotraukos? Paspaudžiu IMG ir nukopijuoju linką, kur yra nuotaruka. Bandžiau iš gmailo ir iš fotki
QUOTE(yzzy @ 2008 04 23, 16:06)
grazu, kruopstu, tvarkinga.
o as bandau savo svajoniu narplini nunarpliot, puse priekio jau kaip ir yra (atskiru detaliu) dar daug darbo liko kai pagalvoju
Tik labai jau didelės gavosi...
Yzzy, ačiū
Yzzy, ačiū
Oooooooooo kaip grazu ,kokios spalvytes svelnios
o galima paprasyti sio sesiakampio schemutes
QUOTE(Vyna @ 2008 04 23, 14:58)
dabar dar toks klausymukas, kai du gabaliukus sujungiat pynutem ar brydem, siula po to nutraukiate ar su paciu graziai pereinate prie kito gabaliuko?
tikiuosi supratote ko paklausiau
tikiuosi supratote ko paklausiau
o i mano klasymuka niekas neatsakys?mezgejeles
QUOTE(Vyna @ 2008 04 24, 07:55)
o i mano klasymuka niekas neatsakys?mezgejeles
Aš jungiu toliau su tuo pačiu siūlu.
Ačiū
Įkeliu kartu su bliuzele, kokia turėtų būti, bet kadangi aš prancūzų kalbos nemoku, tai gavosi, kas gavosi...
Įkeliu kartu su bliuzele, kokia turėtų būti, bet kadangi aš prancūzų kalbos nemoku, tai gavosi, kas gavosi...
QUOTE(janike1 @ 2008 04 23, 23:24)
Oooooooooo kaip grazu ,kokios spalvytes svelnios
Kaip manot, kaip čia tie sujungimai padaryti?
Tas antras būdas- pažaliuot galima kol padarysi
QUOTE(Šilko Namai @ 2008 04 25, 15:12)
Tas antras būdas- pažaliuot galima kol padarysi
aha cia jau sado mazo