Peperoni pavargsi tu su tom brydėm Aš tai pynutėm jungiau ,aš galvoju kad ir originalas pynutėm jungtas
Misty tiek daug padariusi vistiek kaip nors užbaik ,o tą juodą su tinkleliu nebeneri irgi labai gražiai atrodo
QUOTE(111dalia @ 2008 03 22, 19:38)
Misty tiek daug padariusi vistiek kaip nors užbaik ,o tą juodą su tinkleliu nebeneri irgi labai gražiai atrodo
Ech, gal kaip nors pargrįš įkvėpimas, tai užbaigsiu
O tas juodas man nepatiko, kaip atrodo išardžiau tik detalės kažkur sudėtos, vis ruošiausi kokį nedidelį daiktelį iš jų pagaminti - pvz. išeiginį rankinuką ar kosmetinukę
Almante tu čia greit nori prasisukt,per pusdienį puse priekio Man tai kokio puse mėnesio Aišku ne vien išvien neriant
[/quote]
ei as taip nesakiau as sakiau kad turesiu keleta laisvu dienu tai per jas tiek padaryt noreciau. bliamba stringa mano darbelis nes ko gero per daug galvoju kaip isdelioti gelytes kad vienodi motyvai vienas salia kito nebutu ir vienoj vietoj PASTRIGAU. ir sulauziau savo taisykle, teko du vienodus motyvus sujungti
Labukas, mergaites, su Sv. Velykom (tiesa, jau praejusiom)
Peperoni,kiek tu sunaudojai siuliuku tai tunikai? As po truputi neriu visai neblogai atrodo...tik dabar nebezinau ar man patiks spalva
Peperoni,kiek tu sunaudojai siuliuku tai tunikai? As po truputi neriu visai neblogai atrodo...tik dabar nebezinau ar man patiks spalva
QUOTE(zuzula @ 2008 03 25, 01:30)
Labukas, mergaites, su Sv. Velykom (tiesa, jau praejusiom)
Mazdaug 2.5 kamuoliuko Maxi siulu po 100g sueis priekiui (liko tik puse priekio sujungt pynele) ... tai dar tiek pat nugarai ir nzn ar uzteks kantrybes rankovems...
Priimkite ir mane į savo būrį
Planuoju nerti mažylei suknelę krikštynoms, visokių gėlyčių pavyzdžių turiu, kaip daryti brydes irgi išsiaiškinau, tik niekaip nesuprantu, kaip padaryti tas pūstas gėlytes. Peržiūrėjau pirmą dalį ir radau nuorodą, tačiau man jos neatidaro. Gal kuri turite paaiškinimą, kaip jas nerti?
Ačiū
Planuoju nerti mažylei suknelę krikštynoms, visokių gėlyčių pavyzdžių turiu, kaip daryti brydes irgi išsiaiškinau, tik niekaip nesuprantu, kaip padaryti tas pūstas gėlytes. Peržiūrėjau pirmą dalį ir radau nuorodą, tačiau man jos neatidaro. Gal kuri turite paaiškinimą, kaip jas nerti?
Ačiū
sveika pisijungusi i musu buri paaiskinima kaip daryt tokias gelytes tikai kazkur maciau, o tu ar pervertei ir pimaja tema? siaip nesu nerusi daugiasluoksniu gelyciu bet kaip suprantu pyneles ant kuriu bus antrasis ziedlapiu sluoksnis reikia prijungti nugarineje pirmojo sluoksnio dalyje, na pabandyk isivaizduot tikra zieda, kai visi ziedlapiai auga is viduriuko ar aiskiai parasiau?
Taip, pirmoje temoje yra net nuoroda į 7R semja puslapį, bet vat jo man kažkodėl neatidaro, t.y. nerodo paveikslėlio... Ačiū už paaiškinimą, bandysiu kaip nors. O gal kas turite schemutę?
Ačiū
Labai gaila, kad pirmoje temoje dauguma įdėtų nuorodų neveikia. Ir ypač, kad neveikia tikani (berods) nuorodos su paaiškinimais...
Ačiū
Labai gaila, kad pirmoje temoje dauguma įdėtų nuorodų neveikia. Ir ypač, kad neveikia tikani (berods) nuorodos su paaiškinimais...
QUOTE(almantė_k @ 2008 03 30, 11:08)
sveika pisijungusi i musu buri paaiskinima kaip daryt tokias gelytes tikai kazkur maciau, o tu ar pervertei ir pimaja tema? siaip nesu nerusi daugiasluoksniu gelyciu bet kaip suprantu pyneles ant kuriu bus antrasis ziedlapiu sluoksnis reikia prijungti nugarineje pirmojo sluoksnio dalyje, na pabandyk isivaizduot tikra zieda, kai visi ziedlapiai auga is viduriuko ar aiskiai parasiau?
QUOTE(Žuvelė @ 2008 03 30, 15:02)
Taip, pirmoje temoje yra net nuoroda į 7R semja puslapį, bet vat jo man kažkodėl neatidaro, t.y. nerodo paveikslėlio... Ačiū už paaiškinimą, bandysiu kaip nors. O gal kas turite schemutę?
Ačiū
Ačiū
http://club.osinka.r...&...p;&start=30
čia daugiasluoksnės gėlytės schema, o paieškojusi temoje dar daug ko rasi.
prisinarpliojau tu gelyciu, lapuku ir k.t. gerai pradziai tai dabar kitas galvos skausmas- kaip pasidaryt lekalus suknelei pagal savo dydi patarkit kas nors, ant kito rubo neturiu ant ko deti, nes neradau nieko netrikotazinio
Cia ir mano galvos skausmas tie lekalai...as sukarpiau paklode- priekis-nugara-rankoves=kvadratai ar tai bus gerai labai bijau, kad atrodys kaip maisas labai susiaurinti ir bijau, nes paskui neilysiu...
Siūlau nusipirkti kokią Burdą - ten tikrai rasite paprastų iškarpų Kai jau tiek pastangų ir laiko sudedama į gėlyčių nėrimą, nepatingėkit pasidaryti normalią iškarpą