Paskutinis mano darbelis is motyvu.
vaje kaip grazu
o as visdar gincijuosi su kompu
Papildyta:
beviltiska, kur bekelciau, visur dinaminiai kazkokie puslapiai, bet kol baigsiu suknele turiu dar daug metu- ismoksiu dabar vis idesiu i savo galerija, per ten turbut galima paziuret
o as visdar gincijuosi su kompu
Papildyta:
beviltiska, kur bekelciau, visur dinaminiai kazkokie puslapiai, bet kol baigsiu suknele turiu dar daug metu- ismoksiu dabar vis idesiu i savo galerija, per ten turbut galima paziuret
labai,labai
wou, Liepa50 buvo kazkur dingus ir dabar priezastys aiskios.nerealu o cia toms kurios nemato mano nuotrauku : nertinuko linkas
Fantastika Labai gražu...
QUOTE(liepa50 @ 2008 03 19, 18:32)
liepa50, kaip tu darai jungdama brydemis, ar padarius bryde siula nutrauki, ar ji persmaigstaii kita vieta ir darai lkita bryde?
Darydama brydes, as siulo nenutraukiu, o persmaigstau, ir kur reikia vel daru bryde.
kvailas klausimas, bet kas tos brydes?
QUOTE(mamkaa @ 2008 03 20, 13:55)
kvailas klausimas, bet kas tos brydes?
Sujungimai tarp motyvu. Jie gali bur daromi ir adata, ir vaseliu.
QUOTE(liepa50 @ 2008 03 20, 14:03)
Sujungimai tarp motyvu. Jie gali bur daromi ir adata, ir vaseliu.
O pavyzdžių būt galima, kaip būten atliekama
QUOTE(111dalia @ 2008 03 20, 16:17)
Parodysiu ką iraš nunarpliojau.Buvau numetusi į šoną ,nes nusibodo Gal dabar kartu kap nors užbaigsiu
O kaip brydėm siuvinėt pažiūrėsiu pas save,turiu prisirinkus visokios informacijos
O kaip brydėm siuvinėt pažiūrėsiu pas save,turiu prisirinkus visokios informacijos
na jau najau, tokį darbelį numest į šona - nuodėmė. Bet kruopštumas jūsų, airiškų nėrinių mėgėjos, neišpasakytas. Labai gražus rūbelis nusimato, 111dalia