Peperoni, help! Neriu tas lelijas, sujungiau ir neriu ta vainikeli, bet jis man atsiknojes negraziai kazkaip. Kai palyginsiu su garais- viskas bus gerai? Ar iskart nuardyti ir daugiau akiu prideti?
Nieko tokio, atrodo, viskas gerai...neriau toliau ir padejus ant stalo nera taip baisiai atsiknoje, kaip is pradziu buvo...dar kai pasilygins, manau, bus visai gerai...
QUOTE(zuzula @ 2008 03 13, 17:17)
Peperoni, help! Neriu tas lelijas, sujungiau ir neriu ta vainikeli, bet jis man atsiknojes negraziai kazkaip. Kai palyginsiu su garais- viskas bus gerai? Ar iskart nuardyti ir daugiau akiu prideti?
Nieko tokio, atrodo, viskas gerai...neriau toliau ir padejus ant stalo nera taip baisiai atsiknoje, kaip is pradziu buvo...dar kai pasilygins, manau, bus visai gerai...
manau, kad kai islyginsi - tikrai turi but viskas ok
sveikos, parodysiu savo KELIU DIENU darba
o stai cia is arciau
laaabai jau sunkiai man tos brydes pasiduoda. o kas nors pasakykit ar as teisingai darau brydes: padarius viena, siulo nenutraukiu o persmaigstau per gelytes kol siulas atsiduria kitos busimos brydes vietoje, ar taip? nes labai jau daug neaiskumu kyla. dar labai sunkiai sekasi su pridaigstymu, gal sakau reikia pirma prijungti su brydemis ir tik po to prifastriguoti prie iskarpos
o stai cia is arciau
laaabai jau sunkiai man tos brydes pasiduoda. o kas nors pasakykit ar as teisingai darau brydes: padarius viena, siulo nenutraukiu o persmaigstau per gelytes kol siulas atsiduria kitos busimos brydes vietoje, ar taip? nes labai jau daug neaiskumu kyla. dar labai sunkiai sekasi su pridaigstymu, gal sakau reikia pirma prijungti su brydemis ir tik po to prifastriguoti prie iskarpos
QUOTE(almantė_k @ 2008 03 17, 10:13)
sveikos, parodysiu savo KELIU DIENU darba
darbas nuostabus
aš šiaip tik servetėles esu darius, jokių rūbų. Bet man ir taip jau brydės atrodo sunkiai įveikiamos Tu nebandei su vąšeliu nerti? O gal geriau daryti daugiau "skylių"? Gal tada brydės lengviau pasiduos?
bandziau jungti tinkleliut.y. vaseliu, bet laiku sustojau kol nepraradau upo isvis ka nors nerti o dabar jei jau daryciau didesnes skyles, tai tektu viska is naujo daryt, tai jau geriau tankiau padarysiu, beje si maikute eis kaip pamusalas ant nunertosios tik gal nelabai gerai kad ji trikotazine...
sveikos mergaites,
jungiuosi ir as i jusu buri, jau nusineriau kelis lapukus ir gelytes, paskaiciavau, kad jei taip paskubesiu tai per simta metu turetu gautis ir suknele
jungiuosi ir as i jusu buri, jau nusineriau kelis lapukus ir gelytes, paskaiciavau, kad jei taip paskubesiu tai per simta metu turetu gautis ir suknele
QUOTE(tiekto @ 2008 03 17, 15:11)
sveikos mergaites,
tai gal jau kaip nors gausis greičiau?
QUOTE(giedress @ 2008 03 17, 16:31)
tai gal jau kaip nors gausis greičiau?
bijau, kad ne, megstu palikt nepabaigus
Tiekto, gal gali nufotkint ka prinarpliojai? idomu juk, ka airisko nerimo pradinukes sugeba(turiu omeny tave ir save )
almantė_k, as nematau tavo nuotraukyciu
QUOTE(almantė_k @ 2008 03 18, 23:38)
Tiekto, gal gali nufotkint ka prinarpliojai? idomu juk, ka airisko nerimo pradinukes sugeba(turiu omeny tave ir save )
oi nufotkint tai greitai, bet kaip paskui viska i tuos interneto labirintus sukelt nagi meginsiu
Kelk per www.keep4u.ru , ir kopink 3 eilute.