Ačiukas.Manęs laukia didysis išbandymas.
Vakar pradėjau šitą servetėlę:
Tik neturiu žalių siūlų Tai vakar nusinėrus visas gėlytes ir visą viduriuką sustojau. Gal šiandien rasiu kur nusipirkti jų, nes iki siūlų parduotuvės visai nepakeliui šiandien Baigus įdėsiu pasirodyti
Tik neturiu žalių siūlų Tai vakar nusinėrus visas gėlytes ir visą viduriuką sustojau. Gal šiandien rasiu kur nusipirkti jų, nes iki siūlų parduotuvės visai nepakeliui šiandien Baigus įdėsiu pasirodyti
QUOTE(giedress @ 2007 11 12, 13:27)
Vakar pradėjau šitą servetėlę:
Aš jau tokią turiu tik viduriuky gėlytės nenėriau , kad būtų vazelei pastatyt
Sveikos. Jusu groziu ikvepta baigiau savo princeses kriksto suknele. Dar nelyginta ir iki galo nesutvarkyta, bet skubu pasigirti . Teks tik pasiuti pamusala. Truksta ko nors ant galvytes, na dar kokio pribumbaso zvakei ir zadu dar numegzti rausva megztinuka virbalais, jei butu vesu. Taip kad krapstymo dar nemazai liko, bet uztat kooooooks malonumas , o kadangi krikstysim pavasari, tai laiko dar irgi turiu pakankamai.
Kaip pirmu blynu esu patenkinta, bet kad kiti butu tobulesni, tai buciau dekinga uz jusu patarimus ka reikejo padaryti kitaip, geriau. Aciu is anksto! Gal ir kokiu ideju galvytes apdangalui turesit
Kaip pirmu blynu esu patenkinta, bet kad kiti butu tobulesni, tai buciau dekinga uz jusu patarimus ka reikejo padaryti kitaip, geriau. Aciu is anksto! Gal ir kokiu ideju galvytes apdangalui turesit
Dvi, nuostabu! Saunuople!
Dvi, labai gražu šaunuolė
Dvi, likau sužavėta suknelės
Dvi, nuostabus darbelis . Tikrai be galo grazus
Dvi, aš apstulbus nuo šito grožio!
Labai tinka rožinis pagrindas. Gal dailią skrybėlaitę ir dar rankinę prie šios suknelės?
Labai tinka rožinis pagrindas. Gal dailią skrybėlaitę ir dar rankinę prie šios suknelės?
Dvi, puiki suknelė