Įkraunama...
Įkraunama...

Staigmenos jauniesiems

Jei kam dar reikia tu surakinamu moliniu sirduciu, tai vakar maciau "Vestuviu informacijos centre" - kitoje santuoku rumu puseje (Vilniuje). Kaina berods 25 lt. buvo. Bet tokios nelabai.... grubiai padaryta.
Atsakyti
Mano mam yra etatine pirsle., todel prisigalvoja visokiu linksmybiu. Kas del sirduciu, tai ji nupirko dvi raudonas paprasta platmasines sirdeles su sniureliais, nupirko paprasta spynele ir irgi surakino, kainavo minimaliai, o efektas tas pats. Atsimenu dar senus laikus, kai vestuves truko dvi dienas. Tai antra diena buvo labai juokingai sugalvoje. Atseit pirslys ejo nakti pas jaunaja tos pirmos nakties. Bet deja duris rado uzrakintas tai per rakto skylute fotografavo. Tos "nuotraukos" buvo mano mamos piestos. Labai sunku pasakyti kaip ten jos buvo nupiestos bet pabandysiu paaiskint. Juodam fone buvo piestos mazesnes ir didesnes koju pedos. Pirma nuotrauka: Viso 4-ios pedos normaliai (tipo ramiai miega jaunieji). Antra nuotrauka: Viena didesne peda jau isimaisius tarp tu mazesniuju (tipo jau jaunikas lipa po biski smile.gif). trecia: abi didesnes pedos tarp mazu bet atbulai nupiestos (atseit vyksta veiksmas). Tada sake kad dar kokia 15 min. gavosi lygiai tos pacios nuotraukos, o paskutine "nuotrauka" vel visos pedos,, kaip pradzioj
Visiems labai buvo linksma lotuliukas.gif
Atsakyti
va cia yra sirdeliu kam aktualu:

http://www.didysisve...dziuspynele.htm
Atsakyti
Oficialus vestuviniu suvenyru "Sirdziu Spynele" puslapis yra www.sirdziu.lt

Galite rasti ne tik parduotuves, bet ir palinkejimus dovanojant.
Papildyta:
QUOTE(Kundulas @ 2006 04 27, 15:59)
Jei kam dar reikia tu surakinamu moliniu sirduciu, tai vakar maciau "Vestuviu informacijos centre" - kitoje santuoku rumu puseje (Vilniuje). Kaina berods 25 lt. buvo.  Bet tokios nelabai.... grubiai padaryta.

zmonems sie suvenyrai patinka. Neseniai gavome laiska is A. S. su maloniai mus nuteikianciu komentaru:

Vestuves jau ivyko, suvenyra jau padovanojau smile.gif smile.gif smile.gif Is tikruju tai labai nuosirdziai noriu Jums padekoti uz saunia minti ir labai originalu suvenyra, kuris jaunosios pernesima per tilta padejo padaryti netradiciniu. [kliente uzsake suvenyra "Kupidonas"] Kadangi nei jaunieji, nei sveciai tokio dalyko dar nebuvo mate, tai visi ziurejo ir klausesi issizioje smile.gif smile.gif smile.gif O as, kaip svocia, tai ju akyse buvau supper, nes sugebėjau sumastyti tooooookia atrakcija smile.gif. Nuotrauku dar neturiu (jaunieji povestuvinėje kelionėje), taciau perziurejus filmuota medziaga viskas atrode labai graziai. Aciu uz labai operatyvu suvenyro pristatyma. [suvenyra pristateme i siaulius]
Atsakyti
QUOTE(imones atstovas @ 2006 05 25, 11:34)
Oficialus vestuviniu suvenyru "Sirdziu Spynele" puslapis yra www.sirdziu.lt

Galite rasti ne tik parduotuves, bet ir palinkejimus dovanojant.
Papildyta:
zmonems sie suvenyrai patinka. Neseniai gavome laiska is A. S. su maloniai mus nuteikianciu komentaru:

Vestuves jau ivyko, suvenyra jau padovanojau smile.gif smile.gif smile.gif Is tikruju tai labai nuosirdziai noriu Jums padekoti uz saunia minti ir labai originalu suvenyra, kuris jaunosios pernesima per tilta padejo padaryti netradiciniu. [kliente uzsake suvenyra "Kupidonas"] Kadangi nei jaunieji, nei sveciai tokio dalyko dar nebuvo mate, tai visi ziurejo ir klausesi issizioje smile.gif smile.gif smile.gif O as, kaip svocia, tai ju akyse buvau supper, nes sugebėjau sumastyti tooooookia atrakcija smile.gif. Nuotrauku dar neturiu (jaunieji povestuvinėje kelionėje), taciau perziurejus filmuota medziaga viskas atrode labai graziai. Aciu uz labai operatyvu suvenyro pristatyma. [suvenyra pristateme i siaulius]

primena reklamą g.gif
Atsakyti
mums didziausia staigmena per vestuves padare pirsliai smile.gif po ceremonijos baznycioje atnese mums du baltus balandzius... kuriuos paleidome i dangu... jie is pradziu nuskrido i skirtingas puses, bet greitai susitiko danguje ir kuri laika skraide kartu... tai buvo taip netiketa ir be galo grazu... wub.gif esu be galo savo pirsliams dekinga...
Atsakyti
QUOTE(FoxyLady @ 2006 05 26, 10:35)
jie is pradziu nuskrido i skirtingas puses, bet greitai susitiko danguje ir kuri laika skraide kartu... tai buvo taip netiketa ir be galo grazu...  wub.gif esu be galo savo pirsliams dekinga...

gražu, kad jie vis tik rado vienas kitą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 26, 10:41)
gražu, kad jie vis tik rado vienas kitą  thumbup.gif

jo, cia buvo super!!!!!!!!! bigsmile.gif
Atsakyti
Jo... balandžiai labai gražu biggrin.gif ,bet iš kur jū gauti net nenutuokiu g.gif Gal kas žino
Atsakyti
QUOTE(Renaataa @ 2006 05 26, 12:42)
Jo... balandžiai labai gražu  biggrin.gif ,bet iš kur jū gauti net nenutuokiu  g.gif  Gal kas žino

as irgi net neisivaizduiju, kaip mano saunioji svociute juos surado... bet surado thumbup.gif
gal pamegink cia forume temas perversti ar nauja uzvesti? gal kas atsilieps?
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 25, 22:42)
primena reklamą  g.gif

taigi ir raso imones atstovas! biggrin.gif

QUOTE(FoxyLady @ 2006 05 26, 14:35)
as irgi net neisivaizduiju, kaip mano saunioji svociute juos surado... bet surado  thumbup.gif
gal pamegink cia forume temas perversti ar nauja uzvesti? gal kas atsilieps?

tikrai yra jau tema apie balandzius tereik pasizvalgyti!...
Atsakyti
Apie balandžius ieškokite čia http://www.didysisvestuviukatalogas.lt
Atsakyti