Įkraunama...
Įkraunama...

Staigmenos jauniesiems

QUOTE(Doli @ 2007 11 21, 15:25)
as per savo pusseseres vestuves buvau paruosusi staigmenu tai ir ziedlapiai ir pirmos nakties guolis papuostas ir t.t., bet labiausiai patiko tai: kai jaunieji 2 diena pabudo prie savo namelio duru kur nakvojo rado didele deze supakuota graziai ir perrista bantu... mes juos paraginom atidaryt... ja atidare ir is tos deze i dangu pakilo balionai pripusti helio duju o ant sniuriuku gandro foto priklijuota.... labai graziai atrode kai visi tie balionai su gandrais i dangu skrido....

o jeigu taip padaryti islydint jaunuosius miegoti? man atrodo irgi labai fainai atrodytu...tik idomu, kaip tie balionai kils patalpoje? g.gif
Atsakyti
o kaip jaunuju guoli papuoset jei nesunku papasakok
Atsakyti
QUOTE(raganaite2005 @ 2008 03 27, 19:35)

skaitineju skaitineju sia tema ir nieko nesugalvoju gal kas apsiulyti ar patartu isteka drauge ir noreciau kazkokia staigmenele padaryt, nes cia vios pagrinde staigmenos pirsliams inkamos.
Atsakyti
QUOTE(raganaite2005 @ 2008 03 27, 21:35)

Oi manau pagrindinis akcentas - ant lovos pabarstyti roziu ziedlapiai ir aplinkui daug zvakuciu.. dar galima padeti krepseli su lauktuvemis - sampaniuko su 2 tauremis.. kokiu saldainiu.. vaisiu.. galima net bandeles dvi ideti pusryciams (maciau yra pardese net sirdeles formos).. cia bent jau as taip isivaizduoju ax.gif
Dar juk buna pirkti heliu pripustu paprastu balionu sirdeles formos..
Atsakyti
Merginos turiu prasyma einu i sesers vestuves gal turit originalius sveikinimo zodzius.galit rasyti i AZ
Atsakyti
oh, kokiu sauniu ideju cia yra.. labai noreciau, kad kas is mano aplinkos tuoktusi - tai galeciau visko prigalvot, pridovanot... ax.gif gaila, niekas nesituokia...
Tik mes, rudeni.. 4u.gif pazindama svecius tai gal is dvieju zmoniu kazkokiu staigmenu tikiuosi... tiksliau, galeciau tiketis... ir tai dar nezinia, ar bus. O man taip patinka staigmenos... clap.gif
Atsakyti
Na,perskaiciau visa jusu temele ir visko prisirasiau ax.gif .Uz gero menesiuko mano sesers vestuves ir ,kaip jau kazkas sake,kai tuokiausu pati,niekas man jokiu siurprizu nedare,tai dabar noriu as padaryti kitiems bigsmile.gif .Jai kas turite kokiu idomiu ideju,nepasididziuokite,pasidalinkite 4u.gif ,o jai as ka suzinosiu,taip pat,butinai parasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Geros čia visos temos thumbup.gif
Aš su sese būsim vedėjos per sėsės vestuves,tai padarysiu tokią staigmenėlę-kadangi jaunieji nežada suteikti didelės reikšmės savo tortui,tai padariau iš popieriaus dėžučių,jas papuošiau o į vidų įdėjau nuotrauką su jaunaisiais,pagražintą Photoshopu,prisegiau po boružėlę,užrašiau vardus ir pavardę,bei vestuvių datą.Dėžutės bus sudėtos į trijų aukštų papuoštą popierinių dėžių tortą,(puošiu su gėlėm ,gulbėm ant viršaus ir 4 torto fejerverkais)jis bus įnešamas jau prieš jauniesiems ruošiantis eiti miegoti.Ant dėžučių bus nurodyta kam skirta ir jaunieji turės išdalinti... ax.gif
Apie tai jie tikrai nieko nežino,tai tikiuosi,kad turėtų patikti wub.gif
Atsakyti
Balandžio 26 ruošiuiosi eiti į draugės vestuves. Sugalvojau kelias staigmenėles. Po vestuvių pasidalinsiu jomis. Ištyrinėsiu ar patiko, kaip reagavo, ar įdomu ir gražu buvo.O tada ir Jums papasakosiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nersim: 19 balandžio 2008 - 10:20
QUOTE(Nersim @ 2008 04 19, 11:19)
Balandžio 26  ruošiuiosi  eiti  į  draugės  vestuves. Sugalvojau  kelias  staigmenėles.  Po  vestuvių  pasidalinsiu  jomis. Ištyrinėsiu  ar  patiko, kaip  reagavo, ar  įdomu  ir  gražu  buvo.O  tada  ir  Jums  papasakosiu biggrin.gif

Oi kaip laukiam thumbup.gif
Atsakyti
Nersim!!!!!!
Jau po vestuviu tai kur tos staigmeneles?????????????
Laukiu nesulaukiu.
As pati geguzes 31 einu i pirslienes tai darau visokiu atrakciju ir staigmenu.
Po to irgi parasysiu, jei viskas bus ok, gal neblogai butu pirsliauti pradeti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoska @ 2008 04 19, 11:32)
Oi kaip laukiam  thumbup.gif

Tuojau tuojau papasakosiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Adeliukas @ 2008 05 07, 15:04)
Nersim!!!!!!
Jau po vestuviu tai kur tos staigmeneles?????????????
Laukiu nesulaukiu.
As pati geguzes 31 einu i pirslienes tai darau  visokiu atrakciju ir staigmenu.
Po to irgi parasysiu, jei viskas bus ok, gal neblogai butu pirsliauti pradeti ax.gif

Tai kad paskendusi darbuose ir nevisada turiu laiko internete pasižvalgyti g.gif
Mes jauniesiems dovanojome milijoną ...
Prieš įteikiant šią dovaną kalbėjau apie gyvenimo pagrindą, apie pradžią nuo milijono... Po šių žodžių patylėjau ir ištraukiau daug daug
visą maišelį saldainių...Milijoną saldainių...
milijoną bučinių ( atspausdinau ant lapų su kompiuteriu. Buvo kas replikavo, kad kaži ar čia milijonas yra, tai sakiau, kad kam atrodo, jo trūksta, tegul bučiuodamas jaunąją padovanoja bučinį... Atsirado keli biggrin.gif )
milijoną akmenėlių....( skrynioje pridėjau daug mažų akmenėlių ) būsimo namo statybai ar būsimo kiemo pradžiai...
milijoną Meilės burbulų ( pūtė keli iš anksto pasiruošę vyrukai )
ir milijoną laimės akimirkų, kurias dovanoja visi susirinkę sveteliai. Po šių žodžių muzikantai užgroja ir uždainavo dainą apie laimę. Na gal kam patiks ši mano staigmenėlė. Žmonėms patiko. Na o ir Jūs pačios galite ką dar sugalvoti įdomaus su tuo milijonu... biggrin.gif
Atsakyti