Įkraunama...
Įkraunama...

Staigmenos jauniesiems

QUOTE(Maliku @ 2007 08 28, 16:10)
O aš norėčiau paprašyti patarimo  4u.gif Eisiu į draugės vestuves, su ja pažystama jau 21 metus, mokykloje kartu mokėmės. Norėčiau jai staigmeną padaryti iš tų praėjusių laikų, gal nuotraukas kažkokias senas išrinkti ir sudėt į albumą ar pan.  mastau.gif Tik nelabai sugalvoju kaip tai apipavidalinti.. Turėjau mintį, kad kur nors įkišt ir jos brangiausiajį, bet aš jo nė mačius nesu, tik foto..  verysad.gif  Patarkit  aciuks.gif

tai gal tada jos brangiausio nereikia, tiesiog sudek jusu bendras nuotraukas, tipo jaunystes laiku g.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaKov @ 2007 08 24, 15:23)
Super mergaites  thumbup.gif  Tiek ideju..

Siaip buvo labai smagu, bet trecia karta pirsliene nebuciau ax.gif -ziauriai sunku.

Ruosiancioms tuoktis-grazios sventes mirksiukas.gif

Rugsėjo 15 dieną eisiu svočiauti jau penktą kartą.Sunku, nes susiduriu su tais pačiais svečiais ir tenka viską iš naujo kurti, galvoti biggrin.gif Nieko to paties nebegali panaudoti.Ir pačiam nebeįdomu, o ir svečiai jau matę biggrin.gif
Atsakyti
Mums vyr.pora uzsake numerius su musu vardais 4u.gif dabar planuoju isireminti juos ir bus ilgam atsiminimui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nersim @ 2007 08 28, 19:08)
Rugsėjo  15  dieną  eisiu  svočiauti  jau  penktą  kartą.Sunku, nes  susiduriu  su  tais  pačiais  svečiais  ir tenka  viską  iš  naujo  kurti, galvoti biggrin.gif Nieko to  paties  nebegali  panaudoti.Ir  pačiam  nebeįdomu, o  ir  svečiai  jau  matę biggrin.gif

Mums sesuo-liudininke vietoj medaus statines padovanojo tikra didele raudona sirdi-siulpinuka.Ji sveria 1 kg.Tikrai tokio didelio ciulpinuko nesu macius.Paskui abi sugalvojom sveciu prisistatymui toki zaidimeli.Kaip sveciai gerai pazysta jaunuosius.Sugalvojom klausimu mazdaug kiekvienam sveciui.Svecias atistoja prisistato kas yra jauniesiems, perskaito klausima ir jei atsako teisingai jaunieji pasibuciuoja, svecias isgeria su uzkanda,o jei atsako isgeria be uzkandos.(cia muzikantai sugalvojo)
Pvz klausimas:koks jaunojo hobis
Ats:zvejyba,
pramoginiai sokiai
sedejimas prie PC.
Dauguma sveciu gerai pazysta jaunuosius, bet kai kurie klausimai tokie sukti buna tai visi nori nesuklysti.Atsakymai turetu buti 3 vienas teisingas kitas panasus kad labiau klaidintu o trecias juokingas ir visiska neteisybe. Sita zaidima zinojau tik as ir liudininke, jaunajam buvo staigmena.Galeciau papasakoti kokie klausimai buvo, bet uims daug vietos. Jei kam reikia rasykit i AZ papasakosiu ir apie kitus zaidimus.
Atsakyti
as per savo pusseseres vestuves buvau paruosusi staigmenu tai ir ziedlapiai ir pirmos nakties guolis papuostas ir t.t., bet labiausiai patiko tai: kai jaunieji 2 diena pabudo prie savo namelio duru kur nakvojo rado didele deze supakuota graziai ir perrista bantu... mes juos paraginom atidaryt... ja atidare ir is tos deze i dangu pakilo balionai pripusti helio duju o ant sniuriuku gandro foto priklijuota.... labai graziai atrode kai visi tie balionai su gandrais i dangu skrido....
Atsakyti
QUOTE(Doli @ 2007 11 21, 15:25)
as per savo pusseseres vestuves buvau paruosusi staigmenu tai ir ziedlapiai ir pirmos nakties guolis papuostas ir t.t., bet labiausiai patiko tai: kai jaunieji 2 diena pabudo prie savo namelio duru kur nakvojo rado didele deze supakuota graziai ir perrista bantu... mes juos paraginom atidaryt... ja atidare ir is tos deze i dangu pakilo balionai pripusti helio duju o ant sniuriuku gandro foto priklijuota.... labai graziai atrode kai visi tie balionai su gandrais i dangu skrido....

vaau! cia tai tikrai super staigmena thumbup.gif nuostabu wub.gif
Atsakyti
Labutis!!!
Padekit!!! SOS!!! Man labai labai reikia jusu pagalbos. Mano geriausios drauges vestuves rugpjucio 1d. ir as su savo brangiuoju pakviesti buti pirsliais Beda ta , kad nezinau kaip pravesti vestuves , kad jos butu kuo grazesnes. As nelabai kurybinga. Gal galetumete atsiusti kokiu zaidimu ar scenariju? Mano adresiukas ausrastankute@hotmail.co.uk Noriu, kad svente butu labai labai grazi. Sveciu bus apie 50. Jau sapnavau 3 kosmarus, kad atsistoju prie stalo ir visiskai neturiu ka pasakyti, nes nepasiruosusi sad.gif Aciu jums labai is anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Doli @ 2007 11 21, 15:25)

wub.gif tikrai labai faina staigmena wub.gif
Atsakyti
o sausryte tai mes draugausim mirksiukas.gif ir as panasioj situacijoj doh.gif tik kad mes einam rugpjucio 16d mirksiukas.gif
galim drauge ka nors mastyt blush2.gif
Atsakyti
O aš norėčiau pasiūlyti Jums padaryti saldainiukus su jaunųjų nuotrauka. Pavyzdeli idesiu veliau jei ka sudomino rasykit az 4u.gif
Atsakyti
[gal turite kas kokiu nuotrauku su jainaisias ar su pulku, kai puciami burbulai? buciau dekinga 4u.gif manosios liepos menesi , ir as noriu padaryti kad man pustu burbulus, tik noreciau paziureti kaip ir kas atrodo 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
niu cia prisiskaiciau visokiausiu ideju... bigsmile.gif kai kurios net negirdetos.. labai patiko, kai per jaunuju valsa pucia burbulus arba su baltom zvakem aplinkui stovi.. burbulus jau teko matyti vienose vestuvese, tikrai graziai atrode.. smile.gif vidurnakciui tai net skaiciau atskira tema, kad galima ne tik fejerverkus padaryt kaip staigmena arba balionus su saltom ugnelem, bet kazkokie dangaus zibintai yra, kuriuos irgi uzdegus, susyla ju viduje oras ir jie pakyla... bigsmile.gif ziedlapiai tai manau dabar beveik visose vestuvese buna.. sirdeles surakintos spynele irgi neblogas variantas.. tik nezinau ar noreciau moliniu.. ax.gif man patiko kazkuris variantas kur buvo is metalo, o paskui jaunieji jas iremino.. mirksiukas.gif is zaidimu tai labai fainuoliskas pasirode su kopustu (vaikai ne kopustuose randami.. biggrin.gif ).. dar tas butelis apklijuotas saldainiais, nors man teko matyti toki ir siaip per sventes.. smile.gif dar per pusbrolio vestuves buvo kaip cia irgi kazkas rase, gelyte kaip ramune padaryta, o ant kiekvieno lapelio uzrasyti darbai, kuriuos tures daryti jaunavedziai.. po viena nuplesia ir skaito.. oi juokinga buvo.. biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif net nepamenu dabar kas dar, bet tikrai labai fainu daug patarimu.. lotuliukas.gif smile.gif nors as ne pirsliene busiu, o jaunoji, bet gal reikes pasneket su pirsliais ko mes noretumem.. niu staigmenos staigmenom, bet man ir paciai patinka paorganizuot, tik kad laiko butu.. unsure.gif bigsmile.gif
Atsakyti