niu cia prisiskaiciau visokiausiu ideju...
kai kurios net negirdetos.. labai patiko, kai per jaunuju valsa pucia burbulus arba su baltom zvakem aplinkui stovi.. burbulus jau teko matyti vienose vestuvese, tikrai graziai atrode..
vidurnakciui tai net skaiciau atskira tema, kad galima ne tik fejerverkus padaryt kaip staigmena arba balionus su saltom ugnelem, bet kazkokie dangaus zibintai yra, kuriuos irgi uzdegus, susyla ju viduje oras ir jie pakyla...
ziedlapiai tai manau dabar beveik visose vestuvese buna.. sirdeles surakintos spynele irgi neblogas variantas.. tik nezinau ar noreciau moliniu..
man patiko kazkuris variantas kur buvo is metalo, o paskui jaunieji jas iremino..
is zaidimu tai labai fainuoliskas pasirode su kopustu (vaikai ne kopustuose randami..
).. dar tas butelis apklijuotas saldainiais, nors man teko matyti toki ir siaip per sventes..
dar per pusbrolio vestuves buvo kaip cia irgi kazkas rase, gelyte kaip ramune padaryta, o ant kiekvieno lapelio uzrasyti darbai, kuriuos tures daryti jaunavedziai.. po viena nuplesia ir skaito.. oi juokinga buvo..
net nepamenu dabar kas dar, bet tikrai labai fainu daug patarimu..
nors as ne pirsliene busiu, o jaunoji, bet gal reikes pasneket su pirsliais ko mes noretumem.. niu staigmenos staigmenom, bet man ir paciai patinka paorganizuot, tik kad laiko butu..