Įkraunama...
Įkraunama...

Staigmenos jauniesiems

QUOTE(urtele @ 2007 04 29, 10:49)
O ka rasyti i tuos bruksniukus ax.gif  4u.gif

ten pries tai jau buvo parasyta! mirksiukas.gif sveciai sako budvardziuis, nu o tu irasai, ir paskui ziuri ka gaunasi thumbup.gif iseina is tikruju super! cia viena sake, kad buvo nuotraukas sveciam parodyti, mano drauges vestuvese, muzikantai tesiog klausimus uzdave, pvz, koks, kokia, kokie? nu cia jau gali prigalvot thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes visos smile.gif
cia tiek ideju prisigaudziau, kad net pati uzsimaniau tuoktis, ir pirslienei ''pakisti'' si puslapiuka, kad padarytu nepakartojama svente thumbup.gif

Pati einu i vestuves, busiu vyr pamerge, tai butinai panaudosiu jusu idejas bigsmile.gif Aciu jums rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(raganaite2005 @ 2007 04 26, 12:27)
gal kuri zinot idomiu zaidimu gamtone arba koki puslapiuka tam reikaliukui? na kad nereiketu voliotis ant zoles ar panasia,i nes kazkaip paskaitinejus vis tie patys ir tie patys. Busiu dekinga  4u.gif

Taigi, man irgi buvo iskilusi tokia zaidimuku problema, kadangi noriu ne tu tradiciniu, o kazkokiu nauju, tai man pasiule nusipirki tokai knyga, galiu pasakyti, kad visai neblogu ideju yra joje, taigi, kam reikia ivairaus turinio zaidimu, tai gali pasivartyti knygute: Viskas apie gimtadienio vakarelius.
Atsakyti
Staigmenos visada maloniai nuteikia wub.gif Nereikia didelių išlaidų, tačiau reikia fantazijos ir laiko, kad pasiruošti.
Mano draugei jos draugai per vestuves paslapčia išpuošė butą ir vedybinį guolį, visur prikabinėjo mielų palinkėjimų. Per vestuves suorganizavo malonių staigmenų loteriją. Svečiai paruošė šmaikščių patarimų ir palinkėjimų vestuvinę knygą (su jų nuotraukomis) wub.gif
Atsakyti
Zinojom, kad jaunieji uzsuks i botanikos soda. Tas surasem jiems pasizadejimu vienas kitam lapa. Botanikos sode garsiai perskaitem ir liepem savo krauju pasirasyti biggrin.gif , aisku turejom paruose raudono rasalo. bigsmile.gif Lapa idejom i tuteles formos vamzdeli ( vyras specialiai buvo paruoses ir isgraviraves) ir uzdarem. Nuvedem jaunuosius prie seno medzio (medi is anksto atokesnei vietoj buvom surade ) ir pasakem , kad gerai pesleptu.
Jau praejo beveik 10 metu, o jie kars nuo karto vaziuoja to medzio ieskoti ir patikrinti ar ju izadai vis dar savo vietoj. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramda @ 2007 04 24, 16:47)
kagi, pasiknaisiojau ir atkapsciau ta teksta  smile.gif

Šį _________________ ir ________________ vakarą, kai _________________ danguje įsižiebė ______________ žvaigždės, prie šio ____________________ stalo šioje __________________salėje susirinko _________________ damos ir _____________ ponai, kad pagerbtų ir pasveikintų mūsų _________________ jaunavedžius.

Linkime mūsų _____________ jaunavedžiams _____________ meilės, ____________ šypsenų, _____________draugų, ____________laimės ir _______________vaikučių.

Šių _______________ vestuvių metu mes ______________ juokausime, _____________ išdykausime, šoksime, valgysime, gersime į mūsų _____________ jaunavedžių sveikatą. Tebunie ši diena kaip ir visas jaunosios šeimos gyvenimas ________________, _____________________, __________________ ir ___________________.

thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
nu merginos jus saunuoles, tiek ideju nu super clap.gif thumbup.gif
be zodziu, po savo vestuviu parasysiu ir as kokiu staigmenu sulaukiau thumbup.gif
Atsakyti
Pasidareme daug staigmenu sau patys lotuliukas.gif Mazai is kitu sulaukeme blush2.gif
Nors 24h tikrai buvo staigmena bigsmile.gif Padareme savo sou,o paskui ir fejerverkus isvydome danguje.To tikrai nesitikejome,buvo smagu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2005 01 09, 20:53)
Cia gal ne staignmena, bet faina vistiek - maciau pas Midux fotkese thumbup.gif

Ant tokios dideles medvilnines pleveles (kur darze braskes ziamai uzdengiamos) nupiesta gigantiska sirdis (beveik 2ant2 metru). Ir ta pleve keli zmones laike prie iejimo i sventimo vieta, o janiesiems reikejo issikirpti sirdies formos iejima thumbup.gif  Man patiko tokia ideja - sesuo kai tekes, butinai taip padarysiu.

blush2.gif As sia ideja pasiskolinau. Savo vestuvems dareme, nes ideja begalo patiko. O ta sirdi siuvome. Pirkome tiuli ir viska siuvome. Pas mus niekas nelaike sirdies - ja su smeigtukais prie iejimo pritvirtino blush2.gif Ir mes issikirpome iejima. Na, niekas nemates dar buvo sio dalyko. Visiems sukele kazkoki ispudi wub.gif O mums patiem dar labiau patiko wub.gif
Ikeliu ir foto. Cia mes ja jau issikirpe rolleyes.gif
Atsakyti
Super mergaites thumbup.gif Tiek ideju..

Noriu pasidalinti as tokiomis mintimis, kurias as dariau per vestuves jauniesiems. Na, gal kai kam pasirodys neidomu, bet kai idedi "dusia" ir (svarbiausia!) jauniesiems patiko.

Per jaunuju valsa-sugalvojau prikarpyti folijos lapeliuku daug (i krepsiuka medziagini buvau susidejusi), tai kai jaunieji soko, visi ratu soke jau turejo po sauja tu lapeliuku ir mete virs ju galvu. Vakare, lempu sviesoje tie lapukai mirga ir graziai leidziasi zemyn. Buvo grazu, netiketa, nauja 4u.gif

Jauniesiems einant miegoti nesiuvau jokiu apdaru. O ant baltos paklodes is Cosmopolitano pripiesiau ivairiu pozu blush2.gif tarpuose isiuvau sirdeles. Tai nakciai i krepsiuka idejau vynuogiu, sampano, saldumynu ir ta paklode, kad nepaklystu meiles labirintuose. Isskleidem su pirsleliu ta paklode-jaunoji net paraudo. Truputi sutrikau ir as, bet senimas juokesi uz pilvu susieme. Tai siaip labai drasu, bet kadangi as gerai pazinojau jaunuosius, tikrai pavyko si staigmena blush2.gif (Silpnesniu nervu zmogeliukams nerekomenduociau biggrin.gif )

Siaip buvo labai smagu, bet trecia karta pirsliene nebuciau ax.gif -ziauriai sunku.

Ruosiancioms tuoktis-grazios sventes mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš norėčiau paprašyti patarimo 4u.gif Eisiu į draugės vestuves, su ja pažystama jau 21 metus, mokykloje kartu mokėmės. Norėčiau jai staigmeną padaryti iš tų praėjusių laikų, gal nuotraukas kažkokias senas išrinkti ir sudėt į albumą ar pan. mastau.gif Tik nelabai sugalvoju kaip tai apipavidalinti.. Turėjau mintį, kad kur nors įkišt ir jos brangiausiajį, bet aš jo nė mačius nesu, tik foto.. verysad.gif Patarkit aciuks.gif
Atsakyti
mums draugai padovanojo pilvo sokius
Atsakyti