Įkraunama...
Įkraunama...

Geria daug skysčių

mano mergyte geria labai daug skysciu bet ir apetitu nesiskundzia. jjai 1,2men bet per diena ji isgeria3l skysciu cia neskaitant sriubytes gal kamnors taip yra? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(siosia @ 2007 05 16, 11:50)
mano mergyte geria labai daug skysciu bet ir apetitu nesiskundzia. jjai 1,2men bet per diena ji isgeria3l skysciu cia neskaitant sriubytes gal kamnors taip yra? rolleyes.gif

Na aš irgi nerimavau, kad mano sūnutis išgeria daugokai... Jis per diena jau nė nežinau kiek tų AVENT buteliukų išpliūrina vandens (truputį pasaldinto), bet tai vienintelis nuraminimo būdas g.gif .Naktį irgi pabudęs būtinai turi atsigerti. sakiau daktarei, padarė kraujo tyrimus, nu cukraligės nėra. Bet va sultis geria ne taip noriai. Į trasą eina vanduo ir kartais arbatėlės. Jei turi negerų minčių, paprašyk kraujuko tyrimo ir bus ramiau. 4u.gif
Atsakyti
mes darem kraujo tyrimuka viskas gerai bet kad ji isgeria nesaldyto paprasto virinto vandens na nakti tik negeria nors tiek gerai biggrin.gif
Atsakyti
maniske mergyte irgi labai daug geria (jai dabar pusantru metuku). o pries pora menesiu tai is vis nerealiai gerdavo, ir kas blogiausia, tai NAKTI. per nakti isgerdavo apie 1.5 litro. diena ne maziau g.gif tai konsultavomes pas gydytoja, sake, kad pas ja cia toks iprotis. ji pas mane ciulptuke niekada neturejo, tai buteliuku naudajasi vietoj jo biggrin.gif dabar situacija tvarkosi, isgertu skysciu kiekis po biski mazeja..
Atsakyti
Jeigu geria reiškias gerai, reikia susirūpint kai vaikas negeria, skystimėlis išbėga aišku pampersų sunaudojimas išauga du kart, mūsų vaikiui močiutės anksčiau kompotukus kišdavo tai nuo jų buvo nustojęs valgyt, kai kompotus uždraudėm ir liko tik vanduo ir sultys viskas susitvarkė, o per dieną išgeria gal apie 1,5l dabar kai serga bus kokie 2, jei labai neramu visada gali pasikonsultuot su pediatre mirksiukas.gif
Atsakyti
Sunerimt reikia ir kai negeria, ir kai per daug geria.
Jei geria toks mažas vaikas litrais, tai:
1. Gali nieko nebūti - įprotis arba valgo daug saldaus, sūraus maisto.
2. Gali būti cukrinis diabetas (cukraligė) - reikia ištirti cukraus kiekį kraujyje.
3. Gali būti necukrinis diabetas - reikia ištirti Na kiekį kraujyje (apie šią ligą pediatrai neretai pamiršta).
Atsakyti
na dabar jau ir nesurimavau sad.gif g.gif reiks tikrai paprasyt kad daugiau tyrimu atliktu aciu uz informacija
Atsakyti
QUOTE(siosia @ 2007 05 20, 12:30)
na dabar jau ir nesurimavau  sad.gif  g.gif reiks tikrai paprasyt kad daugiau tyrimu atliktu aciu uz informacija

mano dukrytė nuo pat gimimo geria labai daug skysčių, daktarai ištyrė ją, ir viskas pas ją gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(siosia @ 2007 05 20, 12:30)
na dabar jau ir nesurimavau  sad.gif  g.gif reiks tikrai paprasyt kad daugiau tyrimu atliktu aciu uz informacija

Labai stipriai nesinervinkit, labai gali būti tiesiog pirmasis variantas.
Tiesa, prie trečio varianto dar būna žemas šlapimo santykinis tankis, todėl paprastą šlapimo tyrimą taip pat verta padaryti. Tyrimai nesudėtingi, o juos atlikus tiesiog nusiraminsit 4u.gif
Atsakyti
na va kalbejau su daktare tai sake padarysim kraujo tyrimuka bet truputi veliau kai pasveiksim nes dabar truputi apsirgome sad.gif
Atsakyti
na stai pasidarem kraujuka viskas gerai tai priejom tokia isvada kad paprasciausiai ji taip kompensuoja soskes cilpima nes nuo 6men ji jos net nebeima biggrin.gif net ramiau iskart pasidare nes jau prisimasciau bala zino ko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siosia: 07 birželio 2007 - 13:48