Įkraunama...
Įkraunama...

GAP.com

QUOTE(madmuazele @ 2007 05 20, 21:29)
Suprantu kaip erzina tokie klausimai, bet padekit.,... Man su 89 cm klubais, 70 cm liemeniu, koki dydi GAP suknele imti? 0 ar 2? 4u.gif

Aš turiu Gap 1 dydžio džinsus, tai jau tip top man su 86, liemuo 63, tai gali maždaug orientuotis 4u.gif
Kam reikia ilgų, tai rinkitės Tall, nes tikrai geri 36 ilgis 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū...reiškias man 2 dydis.... O džinsai tamposi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2007 05 20, 21:37)
Ačiū...reiškias man 2 dydis.... O džinsai tamposi? 4u.gif

Pirkau tokiu, kur buvo 98 medvilnės 2 elastano, tai tempiasi tik truputuka, bet šiaip neblogi wink.gif
Atsakyti
user posted image
Parduodu tokius kedukus, pirktus is GAP. Man netiko dydis, nesioju 37, sie manau tiktu 38 dydi nesiojancioms. Kaina 140 lt.
Papildyta:
QUOTE(Siaip @ 2007 05 22, 22:40)
user posted image
Parduodu tokius kedukus, pirktus is GAP. Man netiko dydis, nesioju 37, sie manau tiktu 38 dydi nesiojancioms. Kaina 140 lt.

rasykit i Az
Atsakyti
berniukiskos kelnytes gap (tipo dzinsai). 3T manau atitinka, nes maniskis 2.5 ir ilgokos jam, nors paraitojus neshiojam ir tinka smile.gif
kepuryte 12-18 parashyta, bet tinka 2 metuku vaikui. nors as savo ir mazajam (11 men) uzdedu ir dickiui (2.5) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2007 05 23, 13:39)
berniukiskos kelnytes gap (tipo dzinsai). 3T manau atitinka, nes maniskis 2.5 ir ilgokos jam, nors paraitojus neshiojam ir tinka  smile.gif 
kepuryte 12-18 parashyta, bet tinka 2 metuku vaikui. nors as savo ir mazajam (11 men) uzdedu ir dickiui (2.5)  biggrin.gif

o as kelnytes pirkau 12-18 men. tai kaip tik, net galejau imti didesnius, nes mano vaikis tvirto sudejimo... biggrin.gif
Atsakyti
poniu laimeje gap suknele radua tokia nereali...bet dydzio taip ir nesupratau...
Atsakyti
o as buciau atsargi su tais dydziais GAP'e. Ir nieko be pasimatavimo nepirkciau schmoll.gif
kaip mano patirtis rodo, galiu pati ir visais dviem dydziais didesne ir platesne but doh.gif
Viskas priklauso nuo modelio- prisirinkau pvz. savo dydzio dzinsu(t.y.12 dydzio), o i kai kuriuos net i 14 neilindau blink.gif
ir su batais man tas pat-Lietuvoj visad pirkdavau vasarinius 38, zieminius-39, cia tik i 40 teikisu blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
tai kaip man žinot megztinio dydį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 11 15, 19:47)
tai kaip man žinot megztinio dydį?  g.gif

Jei tau netiks, aš priglausiu.. laugh.gif Man tooooks nerealus tas megstuliukas.. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2007 11 16, 11:55)
Jei tau netiks, aš priglausiu..  laugh.gif  Man tooooks nerealus tas megstuliukas..  wub.gif  wub.gif  wub.gif

paėmiau M, žiūrėsiu, koks bus rezultatas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 11 15, 19:47)
tai kaip man žinot megztinio dydį?  g.gif

Megztinio neturiu, bet turiu 3 Gap golfus (visi jie stori, kaip megztukai), porą bliuskučių ir viskas tinka S dydžio, nors šiaip aš nešioju M ir į S tikrai nepretenduoju biggrin.gif.
Atsakyti