QUOTE(krisliuke @ 2010 04 15, 10:12)
Nelabai suprantu, kaip galima neskalbti Juk lentynose jie pragulėję, daugybės žmonių nučiupinėti... Aš dabar taip įpratau visus naujus mažiukės drabužėlius skalbti, kad net savo naujus kai kuriuos skalbiu - nebemalonu rengtis, kai nežinai, kas prieš tave tą drabužį matavosi
Ir lyginu visus be išimties, nors kartais atrodo, kad daugiau nieko ir neveikiu- tik skalbiu ir lyginu
Ir lyginu visus be išimties, nors kartais atrodo, kad daugiau nieko ir neveikiu- tik skalbiu ir lyginu
Kol tik viena kudiki turite, tai dar turite laiko "terliotis" skalbimais ir lyginimais kiekvieno naujo rubelio.
Pas mane visa kompanija, nebera laiko tiek. Be to, nemanau, kad apsaugosi nuo kiekvienos dulkes ir pan. Daznai pastebiu, kad mamos alpsta del nauju rubeliu skalbimo, o kai vaikiukas pradeda vaikscioti ir krenta ant zemes, voliojasi, tom paciom rankom braukia per veideli, kisa i burna pirstus, tai neatrodo nehigieniska ir nesvaru, ziuri ir sypsosi, ka cia tas mano vaikelis isdarineja.
Nors ir kaip labai megstu svara ir tvarka, bet nei vieno savo vaikiuko naujo rubelio neskalbiau ir nieko neatsitiko. Islyginau karstais garais ir uzteko.
Beabejo, cia kiekvienos mamos savas pasirinkimas, kiekviena darom taip, kaip mums atrodo teisinga ir reikalinga.