Skalbiau ir lyginau visus naujus drabuzelius
Laba diena,
Nepykite, kad isiverziau i jusu pasnekesius
As taip pat neseniai susilaukiau vaikelio. Jusu laukia daug dziaugsmingu akimirku
Poreikiui esant mes su vyru sukureme internetine svetaine www.mamosturgelis.lt , kur patogu pirkti/parduoti/dovanoti vaikiskus daiktus/rubelius.
siandiena pirmoji diena kai sis puslapis veikia. Tikiuosi si ideja Jums patiks ir galesite siuo puslapiu pasinaudoti.
Linkiu garziu akimirku
Nepykite, kad isiverziau i jusu pasnekesius
As taip pat neseniai susilaukiau vaikelio. Jusu laukia daug dziaugsmingu akimirku
Poreikiui esant mes su vyru sukureme internetine svetaine www.mamosturgelis.lt , kur patogu pirkti/parduoti/dovanoti vaikiskus daiktus/rubelius.
siandiena pirmoji diena kai sis puslapis veikia. Tikiuosi si ideja Jums patiks ir galesite siuo puslapiu pasinaudoti.
Linkiu garziu akimirku
as irgi skalbiau ir lyginau.skalbiau su specaliais milteliais,nes sake kad nuo paprastu vaikuj gali buti alergija
As tai perskalbiau ir islyginau visus rubelius, kad butu svarus. Butent del to, kaip jau minejo, kad neaisku kas ir kaip juos siuvo ir pakavo
As visus skalbiau ir dar islyginau.
As ir skalbiau ir lyginau Malonu skalbti savo vaikui
Aš tiek naujus tiek atiduotus visus skalbiau su Neutral milteliais +dvigubas skalavimas ir tada dar išlyginau aišku nugarėlę paskausta prie lyginimo lentos bet man taip ant širdies lengviau o tai neaišku kas tuos rubelius čiupinėjo
Drabuziukus tai skalbiau su Ringuvos muilu vaiku drabuzeliams, o patalinei skalbti pirkau Neutral.
O man lyginti labai sudetinga buvo tokie mazi rubiukai, taip sunku keravot su lygintuvu