Įkraunama...
Įkraunama...

į ką panašus mažylis?

truputi mano bruožų turi o visa kita, didžioji dauguma tevelio smile.gif
Atsakyti
Maniske grynas tevo klonas cool.gif
Atsakyti
vyriausias tai į abu labai panašus smile.gif Akys - mano žydros bigsmile.gif , plaukai - vyro rudi rolleyes.gif , nosys - vyro riesta tongue.gif , šypsena ir juokas - grynai kaip mano biggrin.gif Toks mišinukas thumbup.gif
O va mažais man kol kas grynas tėtė, manęs nei lašo wub.gif , net akytės tamsiai mėlynos, kaip tėtės, o mano šviesios, žydros, tai net čia negaliu sakyt, kad į mane neša biggrin.gif
Atsakyti
Mano sunutis tai i tetuka labai panasus, o kiti sako, kad i mane.
Bet paemus mano, vyro ir sunaus mazu foto - mes visi trys labai panasus lotuliukas.gif visi trys pliki, isverstom akim lotuliukas.gif
Atsakyti
Del mano abieju vaiku klausymu nekyla i ka panasus (net DNR nereiktu daryti): abu sumazinti tetukai smile.gif Tik, kai pirmas gime visi sakydavo: koks panasus i teti, o kai gime antras visi sako: koks panasus i broli lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mazyle,tai tetuko kopija,mano nebent tik moteriskos kuno dalys mirksiukas.gif
Atsakyti
mano pipiras tai uošvienę labiausiai panašus g.gif bet užtat mano duobutes žandukuose turi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo little bear: 04 spalio 2007 - 18:50
Maniskio tai nesuprasi lotuliukas.gif kiek beziuretum viena karta i teti, kita i mama g.gif
Atsakyti
mano mergyte nerealiai panasi i teveli visi sako kad neissigintu mergytes antakiausia abu turi tose paciose vietose pakilimus, abu tamsaus gymio,tokiu paciu bruozu mano nebent bus paveldejus maza ugi, nes net gydytoja kad pagal amziu ji apymaze,o sunelis visi sako kad tai jau mano, bet jis dar maziukas tai gali keistis tik kad nebus tamsus tai faktas, o idomiausia tai kad paemus to amziaus foto mergytes tai jie visiskai nepanasus nors patys tikriausi brolis ir sesuo.
Atsakyti
is pradziu rasiau kad i teti panasus, nu dabar kuo toliau tuo labiau i mamyte 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, mano mazius tai kaip is akies luptas tevelis biggrin.gif jie net gime po tuo paciu zodiako zenklu 4u.gif jau pas mus taip seimose yra kad visi i tevelius panasus
tongue.gif
Atsakyti
visi sako, kad tėčio kopija... ax.gif na ir ačiū dievui hihihi.gif tik aš to panašumo tarp jų kažkodėl nepastebiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijaka: 07 spalio 2007 - 17:20