truputi mano bruožų turi o visa kita, didžioji dauguma tevelio
Maniske grynas tevo klonas
vyriausias tai į abu labai panašus Akys - mano žydros , plaukai - vyro rudi , nosys - vyro riesta , šypsena ir juokas - grynai kaip mano Toks mišinukas
O va mažais man kol kas grynas tėtė, manęs nei lašo , net akytės tamsiai mėlynos, kaip tėtės, o mano šviesios, žydros, tai net čia negaliu sakyt, kad į mane neša
O va mažais man kol kas grynas tėtė, manęs nei lašo , net akytės tamsiai mėlynos, kaip tėtės, o mano šviesios, žydros, tai net čia negaliu sakyt, kad į mane neša
Mano sunutis tai i tetuka labai panasus, o kiti sako, kad i mane.
Bet paemus mano, vyro ir sunaus mazu foto - mes visi trys labai panasus visi trys pliki, isverstom akim
Bet paemus mano, vyro ir sunaus mazu foto - mes visi trys labai panasus visi trys pliki, isverstom akim
Del mano abieju vaiku klausymu nekyla i ka panasus (net DNR nereiktu daryti): abu sumazinti tetukai Tik, kai pirmas gime visi sakydavo: koks panasus i teti, o kai gime antras visi sako: koks panasus i broli
Mano mazyle,tai tetuko kopija,mano nebent tik moteriskos kuno dalys
mano pipiras tai uošvienę labiausiai panašus bet užtat mano duobutes žandukuose turi
Maniskio tai nesuprasi kiek beziuretum viena karta i teti, kita i mama
mano mergyte nerealiai panasi i teveli visi sako kad neissigintu mergytes antakiausia abu turi tose paciose vietose pakilimus, abu tamsaus gymio,tokiu paciu bruozu mano nebent bus paveldejus maza ugi, nes net gydytoja kad pagal amziu ji apymaze,o sunelis visi sako kad tai jau mano, bet jis dar maziukas tai gali keistis tik kad nebus tamsus tai faktas, o idomiausia tai kad paemus to amziaus foto mergytes tai jie visiskai nepanasus nors patys tikriausi brolis ir sesuo.
sveikutes, mano mazius tai kaip is akies luptas tevelis jie net gime po tuo paciu zodiako zenklu jau pas mus taip seimose yra kad visi i tevelius panasus
visi sako, kad tėčio kopija... na ir ačiū dievui tik aš to panašumo tarp jų kažkodėl nepastebiu