Įkraunama...
Įkraunama...

į ką panašus mažylis?

Kai pirma karta savo mergaite pamaciau, niekaip nesugebejau "nustatyti", i ka ji panasi. Ir dabar man ji nei i mama, nei i teti, nei i kaimyna nepanasi schmoll.gif I save panasiausia tongue.gif
Atsakyti
kai gime dukryte, tai gydytoja is karto pasake, kad grynas tetis, dabar daugelis taip sako. taciau dukrytes nosyte, tai tikrai mano biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis i mane,nes nosis ir smakras mano.Na,bet kadangi berniukas,nera ko teciui nusiimti,juk apacia tai paveldejo jo:)
Atsakyti
Mano mergytė -tėčio kopija.Berniukas vyresnis labai panašus į mane.
Atsakyti
Gryna tecio kopija su mano akytemis biggrin.gif
Atsakyti
Sūnelis nuo gimimo iki 6mėn - šimtaprocentinė tėčio kopija(sakė, jei kur rastų , pažįstami tikrai žinotų kam parnešti biggrin.gif ), o vėliau mažylis pradėjo įgyti ir mano bruožų, tad dabar - maišytas wub.gif Žiūrėsim kas bus toliau
Atsakyti
Akių didumas kaip pas tėtį- blakstienų ilgis irgi. Kakta aukšta kaip pas tėtį- daug kas toliau ir nemato- gudytoja pasakė: nu grynas tėvas- dar taip panašaus vaiko nemačiau doh.gif , aš vis viliuosi, kad nosytė bus į mane ir lūpytės berods, bet ji auga ir nosytė tiesėja- na nejau ji irgi į tėtį? verysad.gif Tik vat kadangi mano vyro lūpa deformuota tai niekas nesako kad lūpos į tėtį- visi sako- į mamą thumbup.gif . Giminės juokauja- galva panaši į tėtį, bet nesijaudink- viskas kas žemiau galvos panašu į tave lotuliukas.gif
Papildyta:
Dar pridėsiu: mano brolio abu vaikai nepanašūs į brolį schmoll.gif , nei lašas mano brolio.... Vyriausias gryna mamos kopija, o jaunėlis.... mano mamos lotuliukas.gif (o kadangi mano mama su savo broliu panašūs tai visi kartoja, kad grynas dėdė) ir dar vyriausio akys rudos, kaip pas mamą, o jaunėlio žydros- kaip mūsų giminėje thumbup.gif
Maniškės norėčiau kad liktų žydros, arba žalios kaip pas jos tėtį, tačiau kadangi vyro giminėje yra rudaakių, ir mano prosenelė buvo rudaakė visko gali būti verysad.gif
Atsakyti
Kai pamaciau MB nuotraukas, kuriose jis buvo mazdaug tokio pat amziaus, kaip dabar musu maziukas, tai....pamaciau....savo vaika..... swoon.gif Tiesa, skirtumas tik tas, kad nuotraukoj MB plaukuciai buvo susukuoti "ant sono" 4u.gif Ir MB mama daznai sako, kad, ziuredama i anuka, mato savo sunu..... g.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Musu Gabijai jau trys menesiai,bet taip ir negalime pasakyti i ka panasi mergyte,nes kazkaip ne i viena g.gif g.gif Gal is giliau tie bruozai eina kokiu proseneliu ar seneliu todel net sunku pasakyti i ka??? ax.gif ax.gif
Atsakyti
mano mazius grynas tevelis, o manes nera unsure.gif
Atsakyti
vyriausioji wub.gif kol buvo maza, buvo panasi i mane, o dabar daugiau i teva
antroji wub.gif kol maziuke, buvo grynas tata, veliau,lyg butu mano brolio dukra, o dabar-mano kopija
maziausias wub.gif toks miksas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o mano mazulis, vieni , sako i mama, kiti - i teti panasus. ir zinok , aks nori... nes as pati tai visiskai nesuprantu i ka jis panasus g.gif
Atsakyti