Kai pirma karta savo mergaite pamaciau, niekaip nesugebejau "nustatyti", i ka ji panasi. Ir dabar man ji nei i mama, nei i teti, nei i kaimyna nepanasi I save panasiausia
kai gime dukryte, tai gydytoja is karto pasake, kad grynas tetis, dabar daugelis taip sako. taciau dukrytes nosyte, tai tikrai mano
Maniskis i mane,nes nosis ir smakras mano.Na,bet kadangi berniukas,nera ko teciui nusiimti,juk apacia tai paveldejo jo:)
Mano mergytė -tėčio kopija.Berniukas vyresnis labai panašus į mane.
Gryna tecio kopija su mano akytemis
Sūnelis nuo gimimo iki 6mėn - šimtaprocentinė tėčio kopija(sakė, jei kur rastų , pažįstami tikrai žinotų kam parnešti ), o vėliau mažylis pradėjo įgyti ir mano bruožų, tad dabar - maišytas Žiūrėsim kas bus toliau
Akių didumas kaip pas tėtį- blakstienų ilgis irgi. Kakta aukšta kaip pas tėtį- daug kas toliau ir nemato- gudytoja pasakė: nu grynas tėvas- dar taip panašaus vaiko nemačiau , aš vis viliuosi, kad nosytė bus į mane ir lūpytės berods, bet ji auga ir nosytė tiesėja- na nejau ji irgi į tėtį? Tik vat kadangi mano vyro lūpa deformuota tai niekas nesako kad lūpos į tėtį- visi sako- į mamą . Giminės juokauja- galva panaši į tėtį, bet nesijaudink- viskas kas žemiau galvos panašu į tave
Papildyta:
Dar pridėsiu: mano brolio abu vaikai nepanašūs į brolį , nei lašas mano brolio.... Vyriausias gryna mamos kopija, o jaunėlis.... mano mamos (o kadangi mano mama su savo broliu panašūs tai visi kartoja, kad grynas dėdė) ir dar vyriausio akys rudos, kaip pas mamą, o jaunėlio žydros- kaip mūsų giminėje
Maniškės norėčiau kad liktų žydros, arba žalios kaip pas jos tėtį, tačiau kadangi vyro giminėje yra rudaakių, ir mano prosenelė buvo rudaakė visko gali būti
Papildyta:
Dar pridėsiu: mano brolio abu vaikai nepanašūs į brolį , nei lašas mano brolio.... Vyriausias gryna mamos kopija, o jaunėlis.... mano mamos (o kadangi mano mama su savo broliu panašūs tai visi kartoja, kad grynas dėdė) ir dar vyriausio akys rudos, kaip pas mamą, o jaunėlio žydros- kaip mūsų giminėje
Maniškės norėčiau kad liktų žydros, arba žalios kaip pas jos tėtį, tačiau kadangi vyro giminėje yra rudaakių, ir mano prosenelė buvo rudaakė visko gali būti
Kai pamaciau MB nuotraukas, kuriose jis buvo mazdaug tokio pat amziaus, kaip dabar musu maziukas, tai....pamaciau....savo vaika..... Tiesa, skirtumas tik tas, kad nuotraukoj MB plaukuciai buvo susukuoti "ant sono" Ir MB mama daznai sako, kad, ziuredama i anuka, mato savo sunu.....
Musu Gabijai jau trys menesiai,bet taip ir negalime pasakyti i ka panasi mergyte,nes kazkaip ne i viena Gal is giliau tie bruozai eina kokiu proseneliu ar seneliu todel net sunku pasakyti i ka???
vyriausioji kol buvo maza, buvo panasi i mane, o dabar daugiau i teva
antroji kol maziuke, buvo grynas tata, veliau,lyg butu mano brolio dukra, o dabar-mano kopija
maziausias toks miksas
antroji kol maziuke, buvo grynas tata, veliau,lyg butu mano brolio dukra, o dabar-mano kopija
maziausias toks miksas
o mano mazulis, vieni , sako i mama, kiti - i teti panasus. ir zinok , aks nori... nes as pati tai visiskai nesuprantu i ka jis panasus