o as nesuprantu- mano akys rudos, tecio zalios, o sunelio vis dar melynos... (tiesa, tamseja ) , ir siaip, nei i mane, nei i tetuka taip jau kad LABAI butu panasus, nera, kai kas bando "nuspresti" , i ka gi jis panasus, "padedu"- i... angeliuka
musu vaikas,tai grina tecio kopija net ausyciu forma ir smakriukas is profilio ziurint grynas tetis... net nerva ima kai visi sako,kad tecio vaikas ir as noreciau pamatyti savo atvaizda ziurint i savo atzala....niu , bet kaip jus raset , po meteliu gal ir isryskes mano bruozai
Na o pas mus...nei i ta nei ta...idomiai .Paziuri aplinkiniai,pamasto i galiausiai pasako ka dar reikia palaukt kol musu vyriuko bruozai isryskes kiti speja gal nosyte mamos,gal akytes tevelio..irt.t. zinoma tetis labai nori kad sunelis butu panasus i ji
QUOTE(cemy @ 2007 08 08, 10:49)
Na o pas mus...nei i ta nei ta...idomiai .Paziuri aplinkiniai,pamasto i galiausiai pasako ka dar reikia palaukt kol musu vyriuko bruozai isryskes kiti speja gal nosyte mamos,gal akytes tevelio..irt.t. zinoma tetis labai nori kad sunelis butu panasus i ji
istikruju tai buna,kad vaikas nei i ta nei i kita nepanasus va drauges mergyte...kaip ne jos. su vyr issiskyre dabar kita gyvenimo drauga turi , tai visi sako, kad labiauiai i ji ir panasi
Mano mazius tai tevelio kopija....Dar nei vienas nepasake kad i mane panasus
niu maniske pupa tai visi sako kad i tetuka panasi, tik dabar jau kartais isgirstu kad i mane o siaip tai jei kas klausia tai sakau kad ji panasi i save
musu mergytes irgi tecio kopija visi kas pamato tai tik tai ir girdziu
sūnus tėčio kopija
dukrytė kolkas i mane,bet jai tik 5mėn,dar keisis
dukrytė kolkas i mane,bet jai tik 5mėn,dar keisis
Mano maziukas kai gime tai buvo grynas tetukas, o dabar mums 7 menesiai ir vaikelis vis labiau panaseja i mane!
Kai musu knopkye gime tai grinas tiatia tik 30 metu skirtumas As isdidziai sakau, kad mano lyties sito jau nebepakeisi nos kazkas tai paguodzia
Maniske tecio kopija nuo AikiZ