Įkraunama...
Įkraunama...

į ką panašus mažylis?

Daugelis sako, kad tetes kopija, o kiti sako, kad musu abieju smile.gif
Atsakyti
Mano berniukas,tikra tevelio kopija! ir man tai patinka thumbup.gif pirstukai tecio,akytes tecio,nu viskas jo. Tik ausytes mano formos, biggrin.gif o charakteris tai mano,o tai manau nera labai gerai,nes esu labai uzsispyrusi.Jei ko nors neduodi tai iskart pradeda rodyt oziukus schmoll.gif
Atsakyti
pas mus idomiai.. jis tikras tetukas wub.gif bet biggrin.gif mamytes akytes, senelio lupytes ax.gif
Atsakyti
Mano maziukas kai nuo gimimo iki kokiu poros men buvo tevelio kopija, o dabar vis daugiau zmoniu pasako, kad jis labai panasus i mane wub.gif
Atsakyti
O mūsų mažoji panaši į savo broliuką, kai jis buvo mažas.Šiaip abu vaikai kai maži panašūs į mamytę, o po to vyresnysis tapo tėvelio kopija, neaišku kaip bus su sese.
Atsakyti
visi kaip tycia rekia vienbalsiai, kad tikras tetis! nors as sakau, kad dusia jos uztat yra mano-ir ka jus man! lotuliukas.gif 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kai gime tai buvo tecio kopija, o dabar siek tiek panasus i mane - is akiu biggrin.gif ir tai tik forma, nes spalva ne mano bigsmile.gif
Atsakyti
mano dukryte-tikras tevelis,atrodo ir lupytes ir akyciu forma ir nosyte panasi i mano,bet bendras vaizdas-tevelio dukryte biggrin.gif
nu bet kad zemiau juosmes,niekas nepaneigs jog mano lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziurgyte: 02 rugpjūčio 2007 - 11:55
Mano vaikiukai labai panasus i mane wub.gif
Atsakyti
Is pradziu daugiau zmoniu sake kad i teveli,kai kuris panasumus mate mamos,na o dabar daugiau sako kad i mama,nes atsiranda panasumu tikrai smile.gif Tai akytes,tai lupytes,tai sypsena ir t.t. smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif Mano vyras pasidare savo maza kopija.. Niekada nemaniau , kad taip gali buti... Nors mazajai kelios dienos, bet i tetuka labai jau panasi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano sūnus labai jau maišytas: turi ir tėvelio, ir mamytės, netgi diedukų panašumų
Atsakyti