Įkraunama...
Įkraunama...

į ką panašus mažylis?

vieni sako i mane thumbup.gif kiti sako i teti thumbup.gif 50x50
Atsakyti
Mano mazyle vis labiau panaseja i mamyte tongue.gif o savo charakteriu i teveli, nes jau labai rami, jokiu dideliu rupesciu nekelia!
Atsakyti
QUOTE(Imen @ 2007 05 15, 21:10)
na as maniau i teti, savo plaukais, akim, smakriuku, lupytem...
o va uosviene pasake, kad musu sunutis - tecio brolio kopija... doh.gif

blush2.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
o mano princese tokis tevelio kopija kad visistebisi kaip taip buna tik akys rudos kaip mano mirksiukas.gif
Atsakyti
kai gime mazius lyg ir tecio daugiau bruozu turejo o dabar i mama darosi vis labiau panasus wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Daugiau nuomonių, kad į mane 4u.gif Bet kažkada žiūrėjom tėčio mažo nuotraukų tai irgi panašumų daug g.gif O seneliai ir tetos irgi randa panašumų į save lotuliukas.gif Taip, kad čia matyt kaip pažiūrėsi ax.gif
Atsakyti
Na mano vaikiukai abu į tėtį panašūs.Bet va charakteriai sūnaus į mane tai tikrai kaip paaugs mažulė žiūrėsim į ka bus į tėtį ar į mane. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka @ 2007 06 30, 14:09)
vieni sako i mane  thumbup.gif kiti sako i teti thumbup.gif 50x50

pas mane dukrytes panasumo atzvilgiu situacija panasi {50x50} mirksiukas.gif , juokingiausia tik tai, jog is vyro puses gimines sako kad lb i tetuka panasi, o mano gimines -kad i mane lotuliukas.gif , paprasciausiai jie labiau izvelgia bruozus savo gimines as taip manau g.gif blush2.gif
Atsakyti
Tėčio kopija, tik nosytė mano. biggrin.gif
Atsakyti
Kol kas visa tecio kopija(net kraujo grupe jo)...ziuresim gal veliau ir mano bruozu atsiras... bigsmile.gif
Atsakyti
O mano vaikas nei į tėvą, nei į motiną panašus. Ir dar plaukais garbanotais nežinia iš kur...
Atsakyti
visi sako,kad tevelio kopija.
Atsakyti
na kai gime tai sako visi, kad i teti, net juokesi is manes, sakydovo, o tai kur tu buvai? biggrin.gif ir as tikrai labai pykdavau aggressive.gif

Na tikrai i tetuka jis panasus, bet dabar jau sako turi truputeli ir manes, bet visai nedaug verysad.gif
Atsakyti