vieni sako i mane kiti sako i teti 50x50
Mano mazyle vis labiau panaseja i mamyte o savo charakteriu i teveli, nes jau labai rami, jokiu dideliu rupesciu nekelia!
QUOTE(Imen @ 2007 05 15, 21:10)
na as maniau i teti, savo plaukais, akim, smakriuku, lupytem...
o va uosviene pasake, kad musu sunutis - tecio brolio kopija...
o va uosviene pasake, kad musu sunutis - tecio brolio kopija...
Papildyta:
o mano princese tokis tevelio kopija kad visistebisi kaip taip buna tik akys rudos kaip mano
Daugiau nuomonių, kad į mane Bet kažkada žiūrėjom tėčio mažo nuotraukų tai irgi panašumų daug O seneliai ir tetos irgi randa panašumų į save Taip, kad čia matyt kaip pažiūrėsi
Na mano vaikiukai abu į tėtį panašūs.Bet va charakteriai sūnaus į mane tai tikrai kaip paaugs mažulė žiūrėsim į ka bus į tėtį ar į mane.
QUOTE(kristinka @ 2007 06 30, 14:09)
vieni sako i mane kiti sako i teti 50x50
pas mane dukrytes panasumo atzvilgiu situacija panasi {50x50} , juokingiausia tik tai, jog is vyro puses gimines sako kad lb i tetuka panasi, o mano gimines -kad i mane , paprasciausiai jie labiau izvelgia bruozus savo gimines as taip manau
Kol kas visa tecio kopija(net kraujo grupe jo)...ziuresim gal veliau ir mano bruozu atsiras...
visi sako,kad tevelio kopija.
na kai gime tai sako visi, kad i teti, net juokesi is manes, sakydovo, o tai kur tu buvai? ir as tikrai labai pykdavau
Na tikrai i tetuka jis panasus, bet dabar jau sako turi truputeli ir manes, bet visai nedaug
Na tikrai i tetuka jis panasus, bet dabar jau sako turi truputeli ir manes, bet visai nedaug