Įkraunama...
Įkraunama...

į ką panašus mažylis?

Musu mergaite kolkas tik pati i save panasi biggrin.gif
Atsakyti
Mergyte kopija tetis, o berniukas kopija mamyte ax.gif
Atsakyti
mano mazius ir tetis kaip du vandens lasai lotuliukas.gif tik mazius gerokai sumazintas lasiukas lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniskiai visi i teti,tik akis visi mano turi biggrin.gif uztai mes lyginam ne i kuri is tevu(cia jau visas aisku kieno kopijos lotuliukas.gif ),o i kuri is vyresniu vaiku panasus mazylis tongue.gif ir isvada tokia,kad jie visi tokie panasus,kad uzaugusiems galetume rodyt viena ir ta pacia leliuko nuotrauka ir sakyt: cia tu lotuliukas.gif ir dabar ziuriu i mazaja ir toks jausmas,kad toki vaika jau turejom,tik nebezinau kuris cia tongue.gif
Atsakyti
Mano abi dukrytes dvynukes tecio kopijos, o viena tai isvis, tikras tetis lotuliukas.gif as savo kopijos kol kas neturiu ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Simtaprocentine mazos mamkos kopija lotuliukas.gif
Atsakyti
grynas tetis, kaip nufotkinta! net paziuriu mb foto kai leliukaa buvo tokio pacio amziaus, tai kai dvynukai biggrin.gif
Atsakyti
Visiskas mixas,niekas negali pasakyt i kuri panasus vaikas biggrin.gif
Atsakyti
grynas tetis blush2.gif net pavydu kad mano nieko nera, bet gal dar bus..... cool.gif
Atsakyti
Visas i mama biggrin.gif
Atsakyti
Is pradziu dukryte buvo tikra tevelio kopija, bet kuo toliau tuo labiau panaseja i mamyte lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miix: 26 spalio 2009 - 17:41
Pakolkas dukryte visa i teveli, tik antakiai mamytes biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti