Įkraunama...
Įkraunama...

į ką panašus mažylis?

Musu mazute tevelio kopija, nors kiti izvelgia ir mamytes bruozu tongue.gif
Atsakyti
Musiske kol kas dar panasi pati i save, tik keleta bendru bruozu atrandam panasiu i mus smile.gif
Atsakyti
Mano princesyte visa tevelis biggrin.gif mamytes tik vienas galelis ax.gif nors kai kurie sako kad akiu forma panasi i mano smile.gif
Atsakyti
Man tai labiausiai patinka, kad mano vaikas nu is akie luptas tetukas, ir visi ta sako, tik vienintele uosviene, man aiskina kad ji visiskai nepanasi i jo sunu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselelyte: 19 rugpjūčio 2009 - 15:01
tevelis.. biggrin.gif
Atsakyti
Mūsų angeliukas tai gryna tėvelio kopija, tik gal smakriukas truputį panašus į mano biggrin.gif
Atsakyti
kai musu mazyle gime, tai lyg i teti buvo panasi... bet dabar kai paaugo sunku pasakyti, tik drasiai galiu sakyti kad akytes tecio blink.gif laikas parodys ar i mamyte daugiau ar i teti
Atsakyti
Tiek dukryte, tiek sunelis panasus i teti. Nors dabar paaugus dukryte siek tiek pasikeite ir daug kas sako, kad kazkiek ir i mane panasi, o maziukas bus matyt, ateityje kaip keisis.
Atsakyti
Mano pupa irgi į tėtį, kai gimė tai išvis, lyg iš akies traukta... dabar bruožai truputį keičiasi, bet vistiek aplinkiniai sako kad į tėtį, o man atrodo kad turi ir mano bruožų blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Musu vaikas panasus i save, mes su MB tamsus, o jis melynakis sviesiaplaukis tongue.gif
Atsakyti
kai musu maziukas gime tai daug kas sake kad i mano teti, i jo seneli tongue.gif o dabar tai vieni sako gryyynas tetis, kiti gryyyna mama biggrin.gif
Atsakyti
dukryte panasi i teti 4u.gif
Atsakyti