Pas mus tai labai idomiai abu vaikai turi abieju tevu bruozu, bet vistiek sunus atrodo tevo kopija o dukra mano
Dukryte - pasak daugumos mano kopija - kuo labai dziaugiuosi
as irgi labai galvojau,kad bus i mane,deja....gryna tecio kopija
Pas mus nei i vieną iš mūsu nepanašūs Sūnus grynas mano tėvas, tai yra senelis. O dukra kol kas į vyro sesę panaši Žodžiu sūnus į mano giminę nusidavęs, dukra į vyro
Kad labai jau jie keiciasi is pradziu dukryte buvo tikra tevelio kopija, o dabar visi savo, kad panasi i mama
mano mazylis tai tikras tetukas vyras sako kad mano tik zandukai(nes sustambejus buvau) paerzina taip
Vyresnele tikra mamyte, jaunesnele abieju
mano mergyte panasi i tetuka, tik kad tures rudas akytes
Na ką gi, paskutinės dienos, merginos. Susitelkiam, susiimam ir rytojų sukandusiais dantimis išgyvenam. Tiek nedaug beliko iki Seimo atostogų.
Jau šiandiena, prašome jūsų mobilizuoti savo pajėgas ir susirinkti rytoj Seime su vaikais ar be vaikų, su vežimėliais ar be jų.
Prašome visas galinčias šiandien susirinkti su vežimais ar be jų prie Seimo.
Tikslus laikas bus pateiktas ryte. Renkamės prie 3 rūmų
Visai nedaug beliko iki seimūnų atostogų (liepos pabaigoje), todėl jie skuba greičiau priimti pataisas ir nuolat kaitalioja įstatymų priėmimo laiką, kad mums būtų nepatogu susirinkti (matyt kažkiek sąžinę pakutenam).
Prašome, jei yra bent menka galimybė sudalyvauti, ateikite.
Apie savo dalyvavimą informuokite AMS el.paštu - aktyviumamusamburis@gmail.com . Atsiųskite savo vardą, pavardę ir kontaktinį telefoną. - suorganizuosime leidimus į Seimą.
Ateisiančios nepamirškite asmens dokumento!
Kontaktinis asmuo - Neringa, tel. 865614819
Ačiū už supratimą ir aktyvumą
P.S. ESAME LABAI DĖKINGOS TOMS MAMOMS IR TĖVELIAMS KURIE VAKAR (JAU) PASIRODĖ POSĖDYJE. JEI ATKREIPĖTE DĖMESĮ - KAI MES ESAME, MUS MATO, MUS GIRDI!
Musu vaikas panasus pats i save jis nei vyro, nei mano kopija, net keista kas tik pamato suneli, kiekvienam skirtingai atrodo...., vieni teigia, kad panasus i mane, kai maza buvau, kiti, kad i vyro seima, taip ir neaisku