Įkraunama...
Įkraunama...

į ką panašus mažylis?

Pas mus tai labai idomiai smile.gif abu vaikai turi abieju tevu bruozu, bet vistiek sunus atrodo tevo kopija o dukra mano ax.gif
Atsakyti
Dukryte - pasak daugumos mano kopija - kuo labai dziaugiuosi wub.gif
Atsakyti
as irgi labai galvojau,kad bus i mane,deja....gryna tecio kopija
Atsakyti
Pas mus nei i vieną iš mūsu nepanašūs smile.gif Sūnus grynas mano tėvas, tai yra senelis. O dukra kol kas į vyro sesę panaši 4u.gif Žodžiu sūnus į mano giminę nusidavęs, dukra į vyro thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausriukas_ka: 15 liepos 2009 - 15:13
Kad labai jau jie keiciasi smile.gif is pradziu dukryte buvo tikra tevelio kopija, o dabar visi savo, kad panasi i mama 4u.gif
Atsakyti
mano mazylis tai tikras tetukas wub.gif vyras sako kad mano tik zandukai(nes sustambejus buvau) paerzina taip doh.gif
Atsakyti
Vyresnele tikra mamyte, jaunesnele abieju ax.gif
Atsakyti
I teti wub.gif
Atsakyti
mano mergyte panasi i tetuka, tik kad tures rudas akytes lotuliukas.gif
Atsakyti
mano sunelis sumazintas tevelis,niekas dar nepasake kad i mama panasus,na gal tik akiu didumas ir blakstienu ilgumas thumbup.gif
Atsakyti

Na ką gi, paskutinės dienos, merginos. Susitelkiam, susiimam ir rytojų sukandusiais dantimis išgyvenam. Tiek nedaug beliko iki Seimo atostogų.

Jau šiandiena, prašome jūsų mobilizuoti savo pajėgas ir susirinkti rytoj Seime su vaikais ar be vaikų, su vežimėliais ar be jų.

Prašome visas galinčias šiandien susirinkti su vežimais ar be jų prie Seimo.

Tikslus laikas bus pateiktas ryte. Renkamės prie 3 rūmų
Visai nedaug beliko iki seimūnų atostogų (liepos pabaigoje), todėl jie skuba greičiau priimti pataisas ir nuolat kaitalioja įstatymų priėmimo laiką, kad mums būtų nepatogu susirinkti (matyt kažkiek sąžinę pakutenam).
Prašome, jei yra bent menka galimybė sudalyvauti, ateikite.

Apie savo dalyvavimą informuokite AMS el.paštu - aktyviumamusamburis@gmail.com . Atsiųskite savo vardą, pavardę ir kontaktinį telefoną. - suorganizuosime leidimus į Seimą.

Ateisiančios nepamirškite asmens dokumento!
Kontaktinis asmuo - Neringa, tel. 865614819

Ačiū už supratimą ir aktyvumą 4u.gif

P.S. ESAME LABAI DĖKINGOS TOMS MAMOMS IR TĖVELIAMS KURIE VAKAR (JAU) PASIRODĖ POSĖDYJE. JEI ATKREIPĖTE DĖMESĮ - KAI MES ESAME, MUS MATO, MUS GIRDI!
Atsakyti
Musu vaikas panasus pats i save biggrin.gif jis nei vyro, nei mano kopija, net keista g.gif kas tik pamato suneli, kiekvienam skirtingai atrodo...., vieni teigia, kad panasus i mane, kai maza buvau, kiti, kad i vyro seima, taip ir neaisku ax.gif
Atsakyti