Mūsų džiaugsmas - visiška tėvelio kopija, mamytės ten ir su žiburiu nerastum , o ir į ką gi jam daugiau būti panašiam, jei mamytė taip į tėvelį žiūrėjo ir žiūrėjo
O mano sunus nei tetis, nei mama - tikras mano senelis. Jau ta jo tokia israiska, kai is padilbu ziuri, sypsosi, taip idomiai antakius pastates Gaila, niekaip napavyksta nufotografuot.
O mano tetos abu vaikai mergaite ir berniukas kai augo is pradziu buvo neapsakomai i mama panasus. Yra nuotraukos, kur galvas suglaude nusifotografave, tai, rodos, mamos plaukus jiems uzdek ir neatskirsi. Paskui uzaugo, istyso, pasidare labiau panasus i teti.
O mano tetos abu vaikai mergaite ir berniukas kai augo is pradziu buvo neapsakomai i mama panasus. Yra nuotraukos, kur galvas suglaude nusifotografave, tai, rodos, mamos plaukus jiems uzdek ir neatskirsi. Paskui uzaugo, istyso, pasidare labiau panasus i teti.
o man visi sako , kad mano sunelis mano kopija ir man tai labai patinka
mano kopija
Na beveik visi sako, kad zuikis begalo panašus į mane. bet kartais atsiranda ir tokių, kurie sako, kad panašus į tėtį. O man į zuikį bežiūrint išvis neaišku Va kai labiau paaugs, tada ir matysim.
visi sako kad mano sunus tiksli vyro kopija tik kai susiradau savo pacios kudikystes nuotraukas ir parodziau savo vyrui, sako, tai kodel vaiko nuotraukas padarei nespalvotas?
niekas ne neitare kad ten as pries en metu
niekas ne neitare kad ten as pries en metu
mano mazylis, man asmensiskai tai y teti savo panasus, ir visi taip ankciau sakydavo , bet va dabar pastaruoju metu, visi sako uzdet Alfriduj juodus plaukus ir rudas akis, ir bus grynas as tai kaip ir gaunasi panaseja y mane
vyresnele i tevely,
vidurinele i mamyte,o sunelis i abu
vidurinele i mamyte,o sunelis i abu
Mūsų zuikis tik gimęs buvo gryna tėvelio kopija. Po kelių savaičių labiau į mane pasidarė panašus. Situacija panaši, kaip ir vassaros Ištraukiau savo vaikystės nuotraukas - tikrai mūsų zuikis ant jų
Keisčiausia, jog draugai ir pažįstami skirtingai kalba. Vieniems sūnus - tėvelio kopija, kitiems - mano. Iš kitos pusės, anksčiau ir dabar sako, jog mes su vyru labai panašūs, kaip brolis ir sesuo Gal dėl to apsispręst negali niekas į ką tiksliai avikas panašus
Keisčiausia, jog draugai ir pažįstami skirtingai kalba. Vieniems sūnus - tėvelio kopija, kitiems - mano. Iš kitos pusės, anksčiau ir dabar sako, jog mes su vyru labai panašūs, kaip brolis ir sesuo Gal dėl to apsispręst negali niekas į ką tiksliai avikas panašus
Kai gimė tai buvo tikra tėčio kopija, o dabar ir mano bruožų jau yra. Mano mama sako kad panaši į uošvienę Norėčiau kad būtų panaši į mane.