Mano panele kai tik gime buvo tiksli tevelio kopija, bet augant kartais atrodo labiau i mane panasi, kartais labiau i teveli. Va nosyte, tai tikrai mamytes
musu vienas seimos narys yra pasakes nu kaip sitaip ir padirbt galima....
tevelio kopija
tevelio kopija
gryna tecio kopija
Musu sunelis tik mano lypytes ir ausytes paveldejo,daugiau viskas tecio. Jau dabar kartais islauzia tecio sypsena per puse lupos. Ziuri ir atrodo,kad salia vyro mazas kloniukas guli Ir kas svarbiausia,kad ne tik isvaizda bet ir charakteris,horoskopas ir beveik viena diena tortadienio
labai nevienodai girdziu, daugiau sako kad i teti, bet jau manau panaseja i mane, na musu akys rudos, tai daug kas ir susimaiso, sako, kad i mama, o siaip tai grynas tetis
Maniske irgi i teveli panasi kaio anyta sako " tavo tik apacia" Tik zvilgsni savo iziuriu daugiau nieko O taip noretusi, kad dar bent kelis mano bruozus turetu
Musu mazoji tai vis labiau ir labiau i teti panaseja. Kai gime tai buvo dar abejoniu, i ka ji labiau panasi, bet dabar jau niekam abejoniu nekyla Is manes gavo tik duobutes zandukuose, kai sypsosi, o visa kita is tetuko
Bet mociuciu prietarai sako, kad mergaites kurios panasios i tecius, bus gyvenime laimingos As savo tecio kopija ir gyvenimu tikrai nesiskundziu Ziuresim kaip mazajai seksis
Bet mociuciu prietarai sako, kad mergaites kurios panasios i tecius, bus gyvenime laimingos As savo tecio kopija ir gyvenimu tikrai nesiskundziu Ziuresim kaip mazajai seksis
Mūsų abi mergytės tėčio kopijos. Visi tik ir guodžia, kad jau trečias vaikas tikrai bus į mane panašus
mano abu vaikai tevelio kopijos o dukrytetikra mamyte
Mano sunelis - grynas tete, o dukryte dar neaisku, nors pagal vizualini iforminima, tai turetu buti mano genu tam kleckiuke irgi..
Sveikos,
manoji panasi tik i save Na jau toks "kietas mixas" gavosi, kad niekas negali pasakyti i ka panasi. Pvz. blakstienos ilgos kaip tecio, bet juodos kaip mano. Ir taip kiekvienas bruozas. Pasistengem vienu zodziu
manoji panasi tik i save Na jau toks "kietas mixas" gavosi, kad niekas negali pasakyti i ka panasi. Pvz. blakstienos ilgos kaip tecio, bet juodos kaip mano. Ir taip kiekvienas bruozas. Pasistengem vienu zodziu
kuo toliau tuo labiau panaseja i tetuka, na mano lytis tik, ir tikiuosi bus ilgos blakstienos ir stori plaukai kaip mano, nes tecio pakausis jau dabar plinka