Įkraunama...
Įkraunama...

į ką panašus mažylis?

Maniskis panasus i teti: ir plaukai, ir kakta, ir lupos. Tik ausys ir blakstienos mano. Kuo ir dziaugiuosi biggrin.gif
Atsakyti
visi sako, kad i mamyte.. ax.gif
Atsakyti
Labutis
Pirmasis - tėtės kopija. Mažiukas tai nei į mane, nei į tėtį g.gif . Daugiau į senelį biggrin.gif
Atsakyti
Manoji man tai i mane nors tu ka, nors kiti sako kad i teti smile.gif bet dar anksti sprest veliau isryskes smile.gif
Atsakyti
mano mazasis, tai sumazinta tecio kopija smile.gif viens prie vieno, tik kad akiu spalva i seneli smile.gif
Atsakyti
Visiska tecio kopija wub.gif
Atsakyti
4u.gif
dar nieks nesakė kad panaši į mamą ar tėtį -visi iš kart sako kad panaši į brolį tongue.gif
Atsakyti
Tevelio kopija 4u.gif wub.gif
Atsakyti
mano sunelis panasus labai i teti, bet akytes ir riesta nosyte mano smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes su vyru esame labai panasus, kai studijavome, kol akivaizdziai nematydavo, kad mes pora, visi galvodavo, kad brolis su sese biggrin.gif . Tai ir musu vaikuciai panasus i mus blush2.gif . Nors man atrodo g.gif, kad sunelis i teti, o dukra labiau i mane, bet gali gi isvaizda ir pasikeisti, jie dar gana mazi 2.gif cool.gif
Atsakyti
Musiskis tik sudejus vaikystes nuotraukas tapo aisku,kad yra tetuko kopija su mamos apatine lupa ir smakriuku wub.gif
Atsakyti
Į tetį biggrin.gif Ir mamą biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti