girdejau kalbas, kad jei mamyte stipriai myli savo antra puse tai vaikiukas i teti buna panasus, o jei lb myli save taii mama
QUOTE(Bozenyte @ 2009 05 10, 10:03)
girdejau kalbas, kad jei mamyte stipriai myli savo antra puse tai vaikiukas i teti buna panasus, o jei lb myli save taii mama
Netikiku
Papildyta:
QUOTE(VelDan @ 2009 05 02, 16:22)
Mano sūnus tik gimęs buvo grynas tėtis, deja, neilgai. Dabar visi absoliučiai, net ir nepažįstami žmonės sako, kad vaikas tikra mamos kopija Išskyrus anytą
jau tos antos
mano sunelis gimes buvo tetis2 ,bet po 3 menesiu visi pastebi kad panaseja i mane.bet per puse.nuo akyciu iki kaktos i mane o lupytes nosyte ir smakriukas tecio ir dailia duobyte smakre nukopino nuo tecio
abudu gavosi mixai
QUOTE(Bozenyte @ 2009 05 10, 10:03)
Na, galeciau pasakyti, kad tai visiska nesamone Pirmoji tecio kopija, o sunus - mano kopija Tai kaip iseina, kad dabar jau nebemyliu savo vyro ? Cia dar vienas bobuciu mitas
tetuko kopija
Mažylė labai keičiasi, bet visi sako, kad labiau į tėvelį ar netgi į senelį (MB tėvą).
mes su vyru net nezinojom i ka musiskis panasus, kol paziurejom vyro vaikystes nuotraukas. is akies trauktas tetukas
istiesu kas kaip nori matyt,tas taip ir mato:) vyro gimines sako,kad dukra panasi i teti, mano gimines,kad i mane, o seip as delt nesuku sau galvos, uzaugs ir tada bus aisku i ka ji panasesne:) nors kaip kaskas rase,asmeniskai man ji panasi i mano mama
o mano atzalele mudvieju misinukas
Mano abi dukrytes labiau i Teti panasios
i mus abu