Įkraunama...
Įkraunama...

į ką panašus mažylis?

Musu mazyle-grynas tevelis- i save panasumu dar neradau smile.gif
Atsakyti
vyr. tai tetes kopija, o mazasis i mane smile.gif
Atsakyti
Gryna tėvelio kopija, mano nebent blakstienos biggrin.gif
Atsakyti
Kai tik gime, tevelio kopija, dabar turi ir mano ir tevelio, ir mano brolio bruozu (nes nei as nei vyras neturim duobuciu skruostuose o mano brolis turi ir mazylis musu turi) smile.gif
Atsakyti
vyresnioji-i teva,mazoji-akys,antakiai-tecio,toliau-lyg mano biggrin.gif
Atsakyti
Mano vyresnysis sūnus - savo tetos kopija, t.y. nepanašus nei į mane, nei į vyrą. Mažasis - mix'as. Tie, kurie mane geriau pažįsta, sako į mane panašus, vyro pažįstami atranda panašumų į jį. Aš vaiką apibūdinčiau taip: panašus į save mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai gime tai visi sake kad panasus i mamyte clap.gif , na dabar jau kuo didesnis tuo panaseja ir i tetuka rolleyes.gif
Atsakyti
kas pamato, tai sako jog manes nei lasho nera lotuliukas.gif nors jauciu kad bent akiu spalva mano bus, palauksim pamatysim.
Atsakyti
kai tik gime, buvo panasi i mociute, dabar isvis nesuprasi i ka, kai kas sako kad i seimos drauga panasi, kiti kad isvis i nieka, tik i save, treti sako kad turi mamos bruozu, labiausiai pergyvena musu tevelis, kad dukryte is jo nieko nepaeme, raminu ji, kad prastai prase kai laukiausi biggrin.gif
Atsakyti
maniske grynas tetis,sako jei dukra panasi i teti,gyvenime bus labai laiminga biggrin.gif
Atsakyti
Mano lelyte tai tevelio kopija smile.gif tik kad turi seneles nosyte ir mamos akyciu spalva. O visa kita lietas tetukas biggrin.gif
Atsakyti
Į tetuką wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti