Įkraunama...
Įkraunama...

į ką panašus mažylis?

Sūnus tai tikra tėčio kopija, o dukra gal labiau panaši į mane. Pasidalinome smile.gif
Atsakyti
Vyresnėlė tėvelio kopija, o mažylė į nieką nepanaši biggrin.gif
Atsakyti
mano mazylis tikra tecio kopija, tik va is manes viena dalyka paveldejo- apetita lotuliukas.gif nes visa laika alkanas tongue.gif
Atsakyti
mano berniukas, tikra tecio kopija, kai sudeti nuotraukytes salia panasaus amziaus, tai jei ne kokybe nuotrauku, pasakytu kad tas pats zmogutis wub.gif
Atsakyti
maniskis tai nezinomo piliecio kopija lotuliukas.gif dar aplinkiniai nesigaudo lotuliukas.gif o man jis tecio panasumu turi daugiau, bet akys keiciasi i mano akiu spalva thumbup.gif dar gal ateity isryskes bruozai hihihi.gif mastau.gif
Atsakyti
nuo pirmos dieneles absoliuciai visi mano mazyle vadina tecio kopiija. net biski apmaudu ax.gif
Atsakyti
Mano berniukui5-ktas menuo,vis dar jis mamytes kopija kuom laaabai dziaugiuosi 4u.gif wub.gif
Atsakyti
musu mazius tai minitetukas bigsmile.gif maza kopija wub.gif
Atsakyti
O žiūrint į mūsų dukrą dar reikia pagalvot į ką panaši biggrin.gif Lyg tai į manę lyg tai į tėtį biggrin.gif
Atsakyti
Mažoji labai keičiasi, bet aplinkiniai sako, kad labiau panaši į tėvą ax.gif
Atsakyti
musu mazylis tai mano kopija,visi taip sako,net ir nepazystami parduotuvej ar paste paziureja,o tecio tik barzduke turi bigsmile.gif
Atsakyti
Mano sūnelis kai gimė tai buvo labai panašus į mane, o dabar pradėjo po truputį į tėtį panašėti biggrin.gif
Atsakyti