Įkraunama...
Įkraunama...

į ką panašus mažylis?

O musiske gime senelio kopija biggrin.gif ir galvok, zmogau, ka nori doh.gif paskui augo ir eitesi, kuri laika buvo gynas tetis, paskui jau "persiverte" i mane.. manau, zmogus visa gyvenima sitaip..
Atsakyti
Mano pirmas mažiukas gryna tėčio kopija biggrin.gif buvo vyro gydytoja atėjus į namus, kuri jį gydė nuo pat gimimo, tai net sutriko pamačius vaiką lotuliukas.gif sako, jaučiuosi, kaip 20 metų atgal nukeliavus lotuliukas.gif
O antras mažučiukas kol kas panašus į mano brolį, ypač, kur mažo nuotraukos, bet akytes atrodo irgi tėčio paveldėjo, nors sunku pasakyti, nes mūsų su vyru labai panašios akys.
Atsakyti
Mano kopija, visiškai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verdaina: 01 balandžio 2009 - 07:38
sveikos 4u.gif
dukryte tai nuo gimimo mano kopija rolleyes.gif
sunelis gime tikras tetis bet dabar jau toks maisytas atrodo rolleyes.gif

bet manau dar abu keisis daug kartu mirksiukas.gif
Atsakyti
Tik gimęs buvo tikra tėčio kopija 4u.gif Dabar po truputį keičiasi ir jau sunku pasakyti į ką jis labiau panašus. Išlikęs panašumas į tėtį, bet jau ir į mane kažkiek panašus wub.gif Manau, kad dar keisis ir keisis ax.gif
Atsakyti
mano sunus panasus i vyro teva tiesiog gryna jo kopija smile.gif
Atsakyti
Mano maziukas tikra tevelio kopija.Draugai juokauja, sako jau neissigintum, kad ne tavo lotuliukas.gif
Atsakyti
musu vyresnysis sunus tau tikra tecio kopija, palyginus maziuku nuotraukas tai visiskai vienodi kaip dvyniai,o antras sunus jau turi ir mano bruozu, bet sunku pasakyti auga ir keiciasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
O mano dvynukai, vienas į mane, kitas į tėtį thumbup.gif Abu pasidalinom biggrin.gif
Atsakyti
Mano mazyli pamate draugai visi kaip vienas sako kad tevelio kopija
Atsakyti
Kai tik gime, visi sake kad tevelio kopija.
Atsakyti
Dukra, tikra tecio kopija, na gal tiksliau tecio ir jo sesers miksas biggrin.gif , o sunus, jau mano vaikelis tongue.gif Mano mama, atsinese mano foto kai buvau kudikis ir sulygino su sunaus foto, tai atrodo, kad tas pats lelius abiejose foto biggrin.gif
Atsakyti