Įkraunama...
Įkraunama...

į ką panašus mažylis?

Gryna tėčio kopija biggrin.gif Net pavydas kartais suima, kai aplinkiniai vis aikčioja: "oi tėvelio kopija gryna" blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vygita @ 2009 03 06, 11:50)
maniškis kaip gimė tai buvo tikras tėtis 4u.gif bet dabar tai pradėjo keistis ir į mamyte panašėja smile.gif

musu irgi kai gime buvo tecio kopija, o dabar jau maisytas pasidare biggrin.gif
Atsakyti
Ir musiske tecio kopija lotuliukas.gif ne tik isvaizda, bet ir elgesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
musu mazute tai labai panasi i mane, o kai kurie sako, kad i mano mama. tongue.gif
Atsakyti
musu dukryte bent kol kas tai sunku net pasakyt i ka panasi,turi musu abieju bruozu,nors jau dabar po truputuka panaseja i teti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katka26: 10 kovo 2009 - 10:30
musu sunus laaabai i mama panasus kopija nereali,o as tuom dziagiuosi,mano svajone issipilde .Nes as tamsi o V sviesus
Atsakyti
Musu dukryte grynas tetukas bigsmile.gif
Atsakyti
vos tik gime Evute iskarto matesi kad ji turi tetuko bruozu.dabar tai galiu patvirtinti 100%,tai tetes dukryte lotuliukas.gif doh.gif o stai Emute jau matom kad panasi i mane blush2.gif
Atsakyti
pas mus i tetuka smile.gif visi taip sako nors as tai grynos kopijos nematau,bet aplinkiniai sako kad tetis smile.gif
Atsakyti
Mūsiškė kol kas grynas mano mini klonas biggrin.gif Žiūrėsim, ar labai keisis augant ax.gif
Atsakyti
Mes i teti wub.gif
Atsakyti
Mūsikė - tetuko kopija smile.gif
Atsakyti