Įkraunama...
Įkraunama...

į ką panašus mažylis?

mano abu vaikai tevelio kopijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(estel @ 2007 06 11, 22:52)
Mano dukrytė visiška mano kopija, nors buvo pora žmonių, kurie sakė kad i tėtę panaši, bet jis ir pats pripažįsta, kad dukrytė mano paveikslas.
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O as nesuprantu, i ka panasus. Zmones sako, kad i teti, bet tetis balataplaukis, o vaikelis tamsesnis. Tai ir suprask, kad nori.
Atsakyti
musiskis tecio kopija.. sake jei vaikas pasiklystu tai namo varvestu kaimynai biggrin.gif
Atsakyti
sveikos..... Mano dukterecia, ka tik gimus buvo gryna mamos kopija..bet dabar paugejo...jau 3 men, tai ziuriu visa tevas... biggrin.gif
na nezinau, kaip bus toliau, laikas parodys... ax.gif
Atsakyti
va akys tai nezinau kieno g.gif ,kaip apuoko dideles lotuliukas.gif .nosis mano,o visa kita tai tetukas.
Atsakyti
Mano dukrytė panaši į tėtį, mano tik plaukų spalva rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif Mūsų dukrytėnuo pat gimimo labai į tėtuką panaši,nors kas atsimena mane mažą-tai sako,kad ji į mane. biggrin.gif
Atsakyti
Grynas tėtukas biggrin.gif Ne tik išvaizda, bet ir charakteriu.
Atsakyti
Maniskis kai tik gime, buvo gryna tevo kopija, bet vis keitesi smile.gif o dabar kiek zmoniu, tiek nuomoniu doh.gif vieni savo, kad grynas tevelis, kiti - kad as ax.gif
Atsakyti
Musu sunus - tikras tevelis sumazintam variante biggrin.gif Viena drauge pajuokavo: - Jums niekas DNR nedarytu, nes vistiek visiskai aisku, kad tevelio sunus lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano maziulis panasesnis i mane,bet dar labiau i mano broli smile.gif
Atsakyti
Musu dukryte labai panasi i teti. Ir plaukuciai, nors dar jie keisis, bet bent jau dabar ir nosyte ir akys ir lupos ir barzdyte... Na zodziu i mane tai labiau tik nuo puses biggrin.gif lotuliukas.gif Palyginus nuotraukas kai jis buvo mazuliukas tai tikrai kopija ir tiek.
Kazkur girdejau sakant, kad tik gime kudikiai buna panasus i tecius, taip jau gamtos suredyta, kad nekiltu klausimu kas tetis g.gif gal ir teisybe??? Juk veliau kai mazyliai auga jie pradeda keistis. Isryskeja ju asmeniniai bruozai....
Atsakyti