Mano dukryte tai visa į tėtį noretusi ir mano kazko,kad butu...bet .......
MB sako,Jus tai zinot,kad Jusu vaikas-juk gimdete-o mums belieka ieskoti panasumu
QUOTE(murce @ 2009 03 05, 23:32)
POSAKIS JĖGA!!!
musu babaliukas visas i teti visi kaip tik pamato sako tikras vyro kopija tik pamazintas
tai vyras erzindamas mane visada sako: o va tas spogiukas, tai tiktai tavo
tai vyras erzindamas mane visada sako: o va tas spogiukas, tai tiktai tavo
sako, kad visi vaikai kai gimsta buna panasus i tecius, atseit taip gamtos sutvarkyta nezinau kiek cia tiesos, bet mano tai tikrai gimes buvo labai panasus i tete. o dabar man jis i mane panasus, bet minos,zvilgsniai ir tt 100% tevas. nors tik man vienai jis i mane aplinkiniai visi sako, kad ''grynas tevas''
Manoji tai tikra tevelio kopija, o taip noretusi nors truputelio i mane , na tas truputelis ir yra visa apacia..
maniškis kaip gimė tai buvo tikras tėtis bet dabar tai pradėjo keistis ir į mamyte panašėja
Dičkis-tėčio kopija, mažiukas -mano.
o maniskis man po kol kas panasus tik i zmogu nors kai gime sese sake jog mano kopija bet po keliu dienu brolio zmona pasake kad grynai tevelio kopija uztai ir nusprendziau kad bent po kol kas panasaus i zmogu o siaip tai i save panasus yra...
Man atrodo, kad musu mano mazoji, tai i tetuka daugiau panasi O visi aplinkiniai teigia, kad tai mano kopija tai net nezinau
Kai tik gime, tai visi sake, kad tikra tevelio kopija bet po 4 menesiu atsirado ir mano bruozu. Siaip sako, kad vaikai keiciasi iki 1 metu, o po to jau pasirenka i ka panasus bus