Įkraunama...
Įkraunama...

į ką panašus mažylis?

Tėčio mergaitė 100%. Kaip du vandens lašai pažiūrėjus į vaikystės nuotraukas neatskirtum lotuliukas.gif
Atsakyti
Mamytes kopija thumbup.gif Paemes mano mazos ir maziuko nuotraukas neatskirsi kur kuris biggrin.gif na tik isduoda tai, kad anksciau nespalvotos buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
ech... tikras tetukas, o taip noretusi kad i mane butu... ax.gif
Atsakyti
pirmus kokius 3-4men visi sakydavo, kad tetukas, bet db vaikis keiciasi i mama thumbup.gif
Atsakyti
Berniukas tai misrus, mazoji tai mano kopija, net vaikas sako kad nuotraukose sese smile.gif
Atsakyti
mazoji i teti.akys mazos buvo melynos, veliau kaip tecio zalios,bet dabar pasidare kaip mano rudos,bent kazka issikovojau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giorgita: 26 sausio 2009 - 01:20
dukryte tikra mano kpija, bet charakteris kaip tecio biggrin.gif
Atsakyti
labutis , as manau kad mano dukra sumszintas tetukas wub.gif
Atsakyti
musu mazoji 100% teciaus mergaite 4u.gif
Atsakyti
Vyresnelis tai laaaabai jau panasus i mane, o pagal charakteri i teti smile.gif o mazelis toks maisytas, turi tevelio bruozu, turi mano nosyte ir akiu spalva (nors ji gali dar pasikeist) o paskutini kart, kai sveciavomes pas mano mama, tai jin dar pasake, kad yra panasumas i seneli (vyro teva),tai toks primaisytas jis pas mus,o charakteri dar anksti sprest biggrin.gif
Atsakyti
maniškė tėvelio kopija...
inirtingai ieškojau panašumų - neradau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(tomulexxx @ 2009 01 25, 21:14)
pirmus kokius 3-4men visi sakydavo, kad tetukas, bet db vaikis keiciasi i mama thumbup.gif

Pas mus taip pat. Sako, kad mazoji jau panaseja i mama rolleyes.gif Pagaliau lotuliukas.gif
Atsakyti