Mano sunelis labai panasus i mane, daug kas sako, kad tikra mano kopija.
na, o mano mergyte visa i teveli, rudos akys tamsus plaukuciai ir antakiai, blakstienos ilgos. Visi kas pamato is kart sako kad grynas tevelis, o mano bruozu nulis nu tai as ir juokauju, sakau veidelis bus i teti, o visa kita i mane
mano grazuole - visiskas tevelis is manes gavo tik smakra nagu forma ir ausis
Akytės mano ir ausytės, o visa kita tėčio
Nuomoniu daug, bet daugiau kad i teveli
Mano maze i vyra panasi labai, nes jis sviesus ir ji sviesi, o as buvau jaunystej sviesi, o dabar juoda, tai visai nepanasi atrodo i mane. Tetis pavoge dukrytes veiduka
Mano naguciai, ausytes,akiu didumas.
Mano naguciai, ausytes,akiu didumas.
Sveikos mamytes,
o as neseniai perskaiciau labai idomu dalyka - gamtoje naujagimiai atrodo dazniausiai anonimiskai ir i savo tevus isoriskai nera panasus.
Pacituosiu:
Kai gimsta kudikis, zmones megsta ieskoti ir surasti panasumu su jo tevu. Taciau italu psichologes Paolos Bressan tyrinejimai aiskiai parode, kad tai tik musu noru israiska, dazniausiai mes matome tai, ka norime matyti. Kazin ar visoms motinoms ir ju vaikams butu naudinga, jei tevai lengvai atpazintu savo "pamestinukus", galimas daiktas, jie tuoj pat spruktu tolyn.
Cia is knygutes 'Simtas mitu apie vaiku auklejima'.
Tai va
O maniske panasi i mane bent kol kas
o as neseniai perskaiciau labai idomu dalyka - gamtoje naujagimiai atrodo dazniausiai anonimiskai ir i savo tevus isoriskai nera panasus.
Pacituosiu:
Kai gimsta kudikis, zmones megsta ieskoti ir surasti panasumu su jo tevu. Taciau italu psichologes Paolos Bressan tyrinejimai aiskiai parode, kad tai tik musu noru israiska, dazniausiai mes matome tai, ka norime matyti. Kazin ar visoms motinoms ir ju vaikams butu naudinga, jei tevai lengvai atpazintu savo "pamestinukus", galimas daiktas, jie tuoj pat spruktu tolyn.
Cia is knygutes 'Simtas mitu apie vaiku auklejima'.
Tai va
O maniske panasi i mane bent kol kas
mano mazius gryna tetuko kopija , mano tik akiu forma ir lupytes
QUOTE(ivil @ 2008 10 18, 23:44)
O aš skaičiau, kad visi naujagimiai būna panašūs į tėčius, ir kad taip jau gamtos surėdyta, kad "patinai priimtų savo jauniklius".
Mūsų dukrytė, kai gimė buvo panaši į tėtį. Dabar jau to panašumo mažiau ir atsiranda daugiau panašumo į mane.
QUOTE(Svajūnė @ 2008 10 19, 18:13)
O aš skaičiau, kad visi naujagimiai būna panašūs į tėčius, ir kad taip jau gamtos surėdyta, kad "patinai priimtų savo jauniklius".
Mūsų dukrytė, kai gimė buvo panaši į tėtį. Dabar jau to panašumo mažiau ir atsiranda daugiau panašumo į mane.
Hmm nezinojau to,... ,hm smalsu daugiau butu paskaityti apie tai... bet va kai maniske buvo tik ka gimusi tikrai atrode, kad panasi i teti, o dabar kuo toliau vis daugiau matau savo bruozu akys buvo melynos melynos kaip tecio, o dabar darosi kaip mano zaliai rudos
Nuomoniu yra ivairiu Daugiau panasi i teti nors yra ir mano bruozu Pasiemem nuotrk.kai vyras buvo metuku lauko ir palyginom su dukra tai viens prie vieno
Musu panele tecio kopija gerai, kad tetis grazus . Tiesa, akys tai mano