Įkraunama...
Įkraunama...

į ką panašus mažylis?

Mano sunelis labai panasus i mane, daug kas sako, kad tikra mano kopija. smile.gif
Atsakyti
na, o mano mergyte visa i teveli, rudos akys tamsus plaukuciai ir antakiai, blakstienos ilgos. Visi kas pamato is kart sako kad grynas tevelis, o mano bruozu nulis rolleyes.gif nu tai as ir juokauju, sakau veidelis bus i teti, o visa kita i mane biggrin.gif
Atsakyti
mano grazuole - visiskas tevelis lotuliukas.gif is manes gavo tik smakra nagu forma ir ausis bigsmile.gif
Atsakyti
Akytės mano ir ausytės, o visa kita tėčio thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolo: 17 spalio 2008 - 11:15
Nuomoniu daug, bet daugiau kad i teveli wub.gif
Atsakyti
Mano maze i vyra panasi labai, nes jis sviesus ir ji sviesi, o as buvau jaunystej sviesi, o dabar juoda, tai visai nepanasi atrodo i mane. Tetis pavoge dukrytes veiduka sad.gif
Mano naguciai, ausytes,akiu didumas.
Atsakyti
Sveikos mamytes,
o as neseniai perskaiciau labai idomu dalyka - gamtoje naujagimiai atrodo dazniausiai anonimiskai ir i savo tevus isoriskai nera panasus.
Pacituosiu:
Kai gimsta kudikis, zmones megsta ieskoti ir surasti panasumu su jo tevu. Taciau italu psichologes Paolos Bressan tyrinejimai aiskiai parode, kad tai tik musu noru israiska, dazniausiai mes matome tai, ka norime matyti. Kazin ar visoms motinoms ir ju vaikams butu naudinga, jei tevai lengvai atpazintu savo "pamestinukus", galimas daiktas, jie tuoj pat spruktu tolyn.
Cia is knygutes 'Simtas mitu apie vaiku auklejima'.

Tai va smile.gif
O maniske panasi i mane bent kol kas biggrin.gif
Atsakyti
mano mazius gryna tetuko kopija biggrin.gif , mano tik akiu forma ir lupytes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ivil @ 2008 10 18, 23:44)
o as neseniai perskaiciau labai idomu dalyka - gamtoje naujagimiai atrodo dazniausiai anonimiskai ir i savo tevus isoriskai nera panasus.

O aš skaičiau, kad visi naujagimiai būna panašūs į tėčius, ir kad taip jau gamtos surėdyta, kad "patinai priimtų savo jauniklius". biggrin.gif

Mūsų dukrytė, kai gimė buvo panaši į tėtį. Dabar jau to panašumo mažiau ir atsiranda daugiau panašumo į mane. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2008 10 19, 18:13)
O aš skaičiau, kad visi naujagimiai būna panašūs į tėčius, ir kad taip jau gamtos surėdyta, kad "patinai priimtų savo jauniklius".  biggrin.gif

Mūsų dukrytė, kai gimė buvo panaši į tėtį. Dabar jau to panašumo mažiau ir atsiranda daugiau panašumo į mane.  wub.gif

Hmm nezinojau to,... g.gif rolleyes.gif,hm smalsu daugiau butu paskaityti apie tai... bigsmile.gif bet va kai maniske buvo tik ka gimusi tikrai atrode, kad panasi i teti, o dabar kuo toliau vis daugiau matau savo bruozu smile.gif akys buvo melynos melynos kaip tecio, o dabar darosi kaip mano zaliai rudos biggrin.gif
Atsakyti
Nuomoniu yra ivairiu mirksiukas.gif Daugiau panasi i teti nors yra ir mano bruozu mirksiukas.gif Pasiemem nuotrk.kai vyras buvo metuku lauko ir palyginom su dukra tai viens prie vieno mirksiukas.gif
Atsakyti
Musu panele tecio kopija smile.gif gerai, kad tetis grazus biggrin.gif . Tiesa, akys tai mano smile.gif
Atsakyti