sunelis kai dar visai mazas buvo,nerealiai i vyra panasus buvo,kopija,dabar po truputi i mane panaseje,bet tik siek tiek....pora kartu vienai skristi teko,tai pasu kontrole keleta minuciu pasus tirinejo,nes mano plaukai rudi,o dar juos dazau sokolado spalva,oda irgi idegus t.t. o sunelis,kaip tetis,plaukuciai balti-balti,akys melynos,odele sviesi,nu zodziu,visai "ne mano " vaikas
mano kopija siaip mano labai stiprus genas... mama yra savo mamos kopija, mes su sese abi lygiai kaip mama, o va dabar turiu dukryte, kuri taip pat panasi i mane vyras rado savo blaksties ir duobutes, kai sypsosi
Mazyle tikras tevelis, o gal netgi tevelio tevelis... Zodziu stiprus genai Mamytes tik charakteri pasieme
Mano abu vaikuciai i teti
pakolkas tecio kopija
Oj, musu vaikelis panasus i teti, nors visi tikejosi, kad turetu buti panasus tik i mane (genai stiprus akys tamsios- dominantines) bet deja...buvo labai keista kai vaikutis pasidare sviesutis melynom akytem -grynas tetis, manes ne laso
ir gerai - ir sunus ir dar i teti panasus
ir gerai - ir sunus ir dar i teti panasus
Mano mergyte tai tecio kopija.
Turim tecio,kai buvo mazas nuotrauka.Tai,kaip du vandens lasai panasus.
Butu smagu,jeigu koki bruoza paveldetu ir is mamos
Turim tecio,kai buvo mazas nuotrauka.Tai,kaip du vandens lasai panasus.
Butu smagu,jeigu koki bruoza paveldetu ir is mamos
o pas mus i nieka nepanasus, ir as ir vyras tamsus, o vaikas baltas visiskai, gal koks kaimynas
Musu dukryte, dar labai misinys, tecio detaliu gana daug- plaukai,akys(nuostabios),o savo nieko nematau,tikriausiai bus mano charakteris( vyras isigando sako-SIAUBAS)
musu dukryte taip pat tevelio kopija, lyginau pasiemus musu kudikystes nuotraukas. Nors kai paklausiau musu teveliu tai tik peciais guztauja. Bet kuo toliau tuo labiau i teveli man panasesne, ir akytes jo, nors mano tamsios pagal viska turetu dominuot o vyras savo ruoztu savo mamos kopija, kiek ziurinejau tai tevo nieko neturi, charakteris ir tas mamos tai sakau musu dukra i mociute panasi ne i tevus, tai bent genai stiprus. Bet tikiuosi jai paaugus atrasiu ka nors ir savo
Vieni sako kad panaši dukrytė į mane kiti į tėtį, bet aš savęs nematau, man tai tikra tėčio kopija