Įkraunama...
Įkraunama...

į ką panašus mažylis?

sunelis kai dar visai mazas buvo,nerealiai i vyra panasus buvo,kopija,dabar po truputi i mane panaseje,bet tik siek tiek....pora kartu vienai skristi teko,tai pasu kontrole keleta minuciu pasus tirinejo,nes mano plaukai rudi,o dar juos dazau sokolado spalva,oda irgi idegus t.t. o sunelis,kaip tetis,plaukuciai balti-balti,akys melynos,odele sviesi,nu zodziu,visai "ne mano " vaikas biggrin.gif
Atsakyti
mano kopija biggrin.gif siaip mano labai stiprus genas... mama yra savo mamos kopija, mes su sese abi lygiai kaip mama, o va dabar turiu dukryte, kuri taip pat panasi i mane wub.gif vyras rado savo blaksties ir duobutes, kai sypsosi biggrin.gif
Atsakyti
Mazyle tikras tevelis, o gal netgi tevelio tevelis... Zodziu stiprus genai lotuliukas.gif Mamytes tik charakteri pasieme mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano abu vaikuciai i teti ax.gif
Atsakyti
pakolkas tecio kopija thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus tai dar bendro vaizdo nesimato ax.gif tik detales randu panasias, nosyte - tikra tecio, su perskyrimu viduriuke, ausys - mano -dideles doh.gif
Atsakyti
Oj, musu vaikelis panasus i teti, nors visi tikejosi, kad turetu buti panasus tik i mane (genai stiprus akys tamsios- dominantines) bet deja...buvo labai keista kai vaikutis pasidare sviesutis melynom akytem biggrin.gif -grynas tetis, manes ne laso doh.gif

ir gerai - ir sunus ir dar i teti panasus thumbup.gif
Atsakyti
Mano mergyte tai tecio kopija. biggrin.gif
Turim tecio,kai buvo mazas nuotrauka.Tai,kaip du vandens lasai panasus.
friends.gif Butu smagu,jeigu koki bruoza paveldetu ir is mamos wub.gif
Atsakyti
o pas mus i nieka nepanasus, ir as ir vyras tamsus, o vaikas baltas visiskai, gal koks kaimynas lotuliukas.gif
Atsakyti
Musu dukryte, dar labai misinys, tecio detaliu gana daug- plaukai,akys(nuostabios),o savo nieko nematau,tikriausiai bus mano charakteris( vyras isigando sako-SIAUBAS)
Atsakyti
musu dukryte taip pat tevelio kopija, lyginau pasiemus musu kudikystes nuotraukas. Nors kai paklausiau musu teveliu tai tik peciais guztauja. Bet kuo toliau tuo labiau i teveli man panasesne, ir akytes jo, nors mano tamsios pagal viska turetu dominuot ax.gif o vyras savo ruoztu savo mamos kopija, kiek ziurinejau tai tevo nieko neturi, charakteris ir tas mamos doh.gif tai sakau musu dukra i mociute panasi ne i tevus, tai bent genai stiprus. Bet tikiuosi jai paaugus atrasiu ka nors ir savo mirksiukas.gif
Atsakyti
Vieni sako kad panaši dukrytė į mane kiti į tėtį, bet aš savęs nematau, man tai tikra tėčio kopija wub.gif
Atsakyti