Įkraunama...
Įkraunama...

į ką panašus mažylis?

musu mazius tai irgi i save labiausiai panasus nes vieniem grynas tetis kitiem gryna mama o kaip bus pamatysim kai pauges biggrin.gif mes su vyru tai kiekvienas savu bruozu randam mano akys tecio smakras ir ausys charakteris kol kas mamos ramus kaip belgas thumbup.gif matysim kaip tokiau bus lotuliukas.gif
Atsakyti
mamos mirksiukas.gif
Atsakyti
mano kopija ax.gif
Atsakyti
Kaip bebutu keista i neiviena is musu.Man tai musu pypkute panasi i kalakuto ir Vladimiro Iliciaus Lenino misini.Gali but, kad as per daug kalakutu prisiziurejau nes dirbu kalakutyne naktine pamaina,o vyras Lechas tai taksistas
Atsakyti
na pakolkas visi sako kad gryna tecio kopija yra dukryte,kai paauges bus matyti ar keisis ar ir liks tecio dukra
Atsakyti
na o mano kleckas tai grynas tetis thumbup.gif
Atsakyti
Musu dukryte tai 100 proc tetuko kopija smile.gif ir kaip jam taip pasiseke toki tikslu kloniuka "pagaminti". Na bet taip ir sako dauguma kad mergytes i tecius atsigimsta, o berniukai i mamas smile.gif
Atsakyti
ax.gif visas i teti tik mamos nosis... tokia riesta riesta lotuliukas.gif
Atsakyti
mano mažuliukas tai visas i mane gal tik tvirtu charakteriu į tėtį lotuliukas.gif
Atsakyti
niu kolkas tai mes panasus i teveli biggrin.gif
Atsakyti
gryna tėvo kopija...visi sako jai kada sugalvos atlikti DNR tyrimus tai nereikės nei darytis, sūnus 100% panašus į tėvą, bet tikiuosi, kad charakteris mano dar kažkaip nematyt ax.gif
Atsakyti
Mergyte, bet tikra tecio kopija smile.gif Jei butu berniukas, tai tikrai butu kaip kloniukas biggrin.gif
Atsakyti