Įkraunama...
Įkraunama...

į ką panašus mažylis?

kol kas visi sako, kad tecio kopija bigsmile.gif bet keiciasi lb, gime juodas kaip cigoniukas, daba sviesus pasidare biggrin.gif
Atsakyti
Visi sako,kad tevelio kopija dukryte 4u.gif
Atsakyti
Pirmomis savaitėmis daug kas sakė, kad į vyrą labai panašus, o dabar jau dauguma žiūri į visus tris ir neapsisprendžia lotuliukas.gif
Mes patys tai daugiau iš jo elgesio panašumus rankiojamės- tiesa, daugiau tokių yra iš manęs tongue.gif
Atsakyti
musu suneli pamate visi ISkart sako : GRYNAS TEVELIO VAIKAS lotuliukas.gif Nors nosyte mano, ir akiu forma blush2.gif
Atsakyti
Sūnelis labiau panašus į mane gavosi tongue.gif , vat tik akys nei mano nei vyro rolleyes.gif
Atsakyti
Mano anuke kai gime buvo sunaus kopija , kokiu 5 men. i mama daresi panasi ,o dabar vel grynas tetis , idomu kiek dar kartu keisis ? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
na o muzu mazasis labai panasus i teti, mano tik nosis, ir senelio akytes, o visa kita tevelio, niekas net neabejoja, visi ta sako ax.gif
Atsakyti
Iš pradžių visi sakydavo, jog panašus į mane, dabar, kad į tėtį, o aš sakau kad jis panašus į save, nes jis toks vienintėlis ir nepakartojamas wub.gif
Atsakyti
4u.gif Vyresnele tecio kopija,o mazasis mano kopija! 4u.gif
Atsakyti
vieni sako, kad į mamą, kiti - kad į tėtį (čia mano mamai ji labiausiai į tėtį panaši...). iš tikrųjų tai į abu smile.gif
Atsakyti
Išvaizda - gryn mamytės . Nors maža , bet charakteris - tėčio kopija .
Atsakyti
Vyresnėlis- grynas tėvelis, tiek išvaizda, tiek ir charakteriu biggrin.gif , o mažoji, tai mamytės dukrytė wub.gif , anyta sako, kad sau pasigimdžiau, nes mano kopija sumažinta wub.gif
Atsakyti