Įkraunama...
Įkraunama...

į ką panašus mažylis?

mes su vyru juokaujam, kad jokio testo tevystei patvirtinti mums nereiketu daryt, nes musu grazuole grynas tetis, mano tik tas, kas pamperse supakuota biggrin.gif pas uosvius "konfiskavau" vyro nuotraukas, kai jam buvo 4 menesiai, tai galim visiems rodyt kaip musu dukrytes nuotraukas, ant tiek panasu viskas bigsmile.gif ziuresim, kaip toliau bus.
Atsakyti
Mano mazulis tai grynas grynas tetis smile.gif .Nuo pat gimimo iki dabar labai labai panasus.Mano gal tik nosyte smile.gif
Atsakyti
kai gimė ir vėliau iki kokiu 6 mėn dauguma sakė, kad duktė labai paaši į tėvelį, tačiau dabar aiškiai panašėja į mane, tik plauku spalva nei mano nei tevelio, o viskas kitkas į mane mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif
Mano mazulis tai tecio kopija, ti kad akytes mano.. tongue.gif
Atsakyti
Dauguma sako kad dukryte panasi i mane ir mano seima tik nedaugelis pasako kad i vyra tai tikriausiai dukryte panasi i mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2007 05 15, 10:46)
Mano mazius i teti panasus gal tik plaukasi ir nosim, o visa kita  i mane, o dar labiau i mano mama  biggrin.gif

mano maziukas taip pat panasus i teti tik plaukais ir nosim, jei kalbesim apie jaunste, nes buvau blondine gal iki 8metu. visa kita- mano, giminaiciai net ne vardu vadina, o "mazaja mamyte", nors as i ji paziurejus dabar matau savo mamos bruozus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
O mes su vyru pasidalinom vaikus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Sūnus panašus į mane, o dukrytė - į tėtį thumbup.gif
Atsakyti
mano vaikiukas maisytas- yra ir mano ir tecio bruozu biggrin.gif
Atsakyti
Musu mergytes abi turi ir mamytes, ir tetuko bruozu 4u.gif Taip dziaugiames juose matydami save thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus kaip priklauso (bent jau girdėjau, kad taip turėtu būti), dukra panaši į tėtį, o sūnus į mamą biggrin.gif Nors aš tai nesuprantu, kaip jo mėlynos akys "nugalėjo" mano rudas lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano dukrytė visiška mano kopija, nors buvo pora žmonių, kurie sakė kad i tėtę panaši, bet jis ir pats pripažįsta, kad dukrytė mano paveikslas.

QUOTE(Imen @ 2007 05 15, 21:10)
na as maniau i teti, savo plaukais, akim, smakriuku, lupytem...
o va uosviene pasake, kad musu sunutis - tecio brolio kopija... doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mažylė kai gimė buvo kopija aš.Žiūrėjau į dukrytę ir tok įspūdis,kad žiūriu į save mažytę biggrin.gif .Dabar jau ir į tėtį panaši,ir į mane,žiūrint kaip lupytes suglaudžia.
Atsakyti