Įkraunama...
Įkraunama...

į ką panašus mažylis?

Mūsų dukrytė visa į tetuką, iš manęs - na gal nosytė kiek panaši, bet dar labai sunku spręst kol visai mažiukė, o šiaip net kraujo grupę ne iš mamos o iš tėvelio pasiėmė lotuliukas.gif
Atsakyti
Sunelis visas i teti.Mano nei laso net ir kraujo grupe tecio lotuliukas.gif
Atsakyti
Mūsų sūnelis visas į tėtį, tik mano akių spalva. labai tikiuosi, kad augdamas kažkiek ir į mane panasus bus, kažkaip jau labai norėtųsi ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Pirmus menesius sunelis buvo gryna tecio kopija, bet dabar pradejo rysketi ir mano bruozu thumbup.gif
Atsakyti
pagal mano anyta tai mano dukryte panasi tik i ja....kosmaras kazkoks..peduciu kvapas i ja, ausys i ja, akys i ja, sako ir plaukai bus kaip mano, zodziu princese karaliene tik i ja vaikas pagimes..nesuprantu as tokiu ligotu zmoniu...taip iseina kad ne i sunu panasi o i ja..nekenciu tos bobos..
Atsakyti
jau mociute pasake kad i mama panasus ax.gif bet patys su teciu matom kad ir tecio pvz lupytes turi wub.gif
Atsakyti
Musu mazyle panasi i teti, o tiksliau i jo giminaicius, kiekvieno po biski sudejus bigsmile.gif
Atsakyti
mūsų mažylė pamaišyta- akyčių forma mano, spalva- tėčio, nosis ir ausutės mano, antakiai, veido forma ir lūpytės- tėčio biggrin.gif
Atsakyti
Mano dukryte tikra tetes kopija, tik ranku ir koju pirstukai mano lotuliukas.gif
Atsakyti
kolkas i teti smile.gif
Atsakyti
Dukryte - tečio vaikas thumbup.gif
Atsakyti
Sūnelis, mano kopija... rolleyes.gif Tėčio nebent ausys, na ir vyriškumas lotuliukas.gif
Atsakyti