mano sunelis nuo plauku iki pat koju naguciu ir pirstu formos - tecio kopija
musu maisytas daug is seneliu ir mociuciu paveldeta teveliu nedaug bruozu yra, bent jau dabar taip gal kai paaugs kitaip pasimatys
maniske tai turi tik lupytes mano ir naguciu forma...visa kita...kaip is pieno plaukusi tecio kopija...
Maniškė tai grynas tėvelis... Į mane panaši tik odos tamsumu, na ir gal šiokiu tokiu užsispyrimu...
dukryte - tecio bruozai, kaip man drauge pasake-tavo tik apacia :-d
QUOTE(alves @ 2008 06 17, 15:37)
dukryte - tecio bruozai, kaip man drauge pasake-tavo tik apacia :-d
Vat ir musiske irgi tevo kopija , o nuo manes paveldejo apacia ir gal dar ausytes
mano dukrytes irgi tik apacia mano nu kiek cia pasiskaiciau tai ziuriu visi vaikiukai i tevelius panasus, o i mamytes tik vienetai
Aplinkiniai sako, kad berniukas panasus i mane, o dukryte i tete , Kaip is tiesu yra, nezinia , labiausiai panasus patys i save
Mūsiškis iš pirmo žvilgsnio grynas tėvelis. Net kai kurie draugai klausia "ar klonuoju vyrus?" Bet kai pradedi ieškoti savo bruožų, tai manau kad lūpų forma ir smakriukus labiau panašus į mano Tik tėvelis to nepripažįsta
JAu pirma diena ziuredama i savo mergina, supratau... as vaiku neturiu... abi merginos vyro
O pas mus su vyru gavosi taip, kad dukrytė iki 2 ar 3 mėn. buvo panaši į vyro senelę, o dabar tai ir charakteris, ir išvaizda mano anytos ot siaubas
Mano dukryte tevelio kopija tik rankos mano