Įkraunama...
Įkraunama...

į ką panašus mažylis?

mano sunelis nuo plauku iki pat koju naguciu ir pirstu formos - tecio kopija ax.gif
Atsakyti
musu maisytas daug is seneliu ir mociuciu paveldeta teveliu nedaug bruozu yra, bent jau dabar taip gal kai paaugs kitaip pasimatys ax.gif
Atsakyti
maniske tai turi tik lupytes mano ir naguciu forma...visa kita...kaip is pieno plaukusi tecio kopija... tongue.gif
Atsakyti
Maniškė tai grynas tėvelis... Į mane panaši tik odos tamsumu, na ir gal šiokiu tokiu užsispyrimu... ax.gif
Atsakyti
dukryte - tecio bruozai, kaip man drauge pasake-tavo tik apacia :-d
Atsakyti
QUOTE(alves @ 2008 06 17, 15:37)
dukryte - tecio bruozai, kaip man drauge pasake-tavo tik apacia :-d

Vat ir musiske irgi tevo kopija lotuliukas.gif , o nuo manes paveldejo apacia ir gal dar ausytes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif mano dukrytes irgi tik apacia mano lotuliukas.gif nu kiek cia pasiskaiciau tai ziuriu visi vaikiukai i tevelius panasus, o i mamytes tik vienetai schmoll.gif
Atsakyti
Aplinkiniai sako, kad berniukas panasus i mane, o dukryte i tete biggrin.gif , Kaip is tiesu yra, nezinia lotuliukas.gif , labiausiai panasus patys i save lotuliukas.gif
Atsakyti
Mūsiškis iš pirmo žvilgsnio grynas tėvelis. Net kai kurie draugai klausia "ar klonuoju vyrus?" lotuliukas.gif Bet kai pradedi ieškoti savo bruožų, tai manau kad lūpų forma ir smakriukus labiau panašus į mano wink.gif Tik tėvelis to nepripažįsta doh.gif
Atsakyti
JAu pirma diena ziuredama i savo mergina, supratau... as vaiku neturiu... abi merginos vyro lotuliukas.gif
Atsakyti
O pas mus su vyru gavosi taip, kad dukrytė iki 2 ar 3 mėn. buvo panaši į vyro senelę, o dabar tai ir charakteris, ir išvaizda mano anytos doh.gif ot siaubas doh.gif doh.gif
Atsakyti
Mano dukryte tevelio kopija tik rankos mano biggrin.gif
Atsakyti