Įkraunama...
Įkraunama...

į ką panašus mažylis?

kaip miega ir guli tai panašus į mane, o kai stačia laikai, tai į tėtį panašus lotuliukas.gif
Atsakyti
Kolkas mūsų sūnelis panašus į tėvelį blush2.gif va tik pūkelių ir akių spalva kolkas kaip mano ax.gif Bet jis dar mažytis ir tikrai dar keisis rolleyes.gif Gal išryškės ir daugiau mano bruožų smile.gif
Atsakyti
kai gime,tai buvo tikru tikriausia tecio kopija blink.gif ir smakriukas..ir raukslyte virs nosytes lotuliukas.gif nu viens prie vieno,net pavydejau..dabar po biski gal i mane panaseja nail.gif
Atsakyti
Visi sako, kad i teti ax.gif As pati kaip ir be nuomones mirksiukas.gif
Atsakyti
i teti verysad.gif
Atsakyti
Anksciau i teti,dabar i mane panaseja
Atsakyti
dar niekas nepasake, kadmano zuikyte i mane panasi, visi kas pamato iskart sako, grynas tetis blink.gif bet uztat man o charakteris thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mociute priejo isvados kad iki nosies i mamyte panasus, o kita dalis veiduko i teti ax.gif taciau kadangi dar labai mazas musu aukselis, gal dar keisis mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Sunelis mazas buvo tevelio kopija,o dabar jau panaseja i mane.Kai gyme dukryte tai visi sake kad brolio kopija bet dabar ir jinai panaseja i mane biggrin.gif
Atsakyti
Mano vaikai panašūs į mane, bet dažnai pastebiu ir tėčio bruožų (įvairios grimasos, povyzos primena kažkur matytą žmogų biggrin.gif )
Atsakyti
Visi sako kad i teti smile.gif
Atsakyti
o musu sunelis y abu panasus, nes mes su vyru panasiu veido bruozu. tai turbut del to y abu ir panasus sunelis bigsmile.gif
Atsakyti