O manes klausia ar neklonavau savo dukrytės??? Nes ji taip labai panaši į mane mažą kad neįmanoma nesistebėti...
Sūnus tai kaip kieno akimis- vieni sako į mane, kiti- kad į tėtį...
Sūnus tai kaip kieno akimis- vieni sako į mane, kiti- kad į tėtį...
Kol nemato tetes, sako kad jo, truputi panasi i mama, bet kai pamato teti, sako kad tetuko kopija. Ai gerai, sako dukros panasios i tecius yra laimingos
Labas rytas, kad jau vyksta diskusija, tai parašysiu, kad mūsų mergina visa i vyro mamą, dar nieks nesake, kad ji panaši į kažkurį iš mūsų, visi vienbalsiai taria, kad panaši į močiutę, nors jaučiu, kad turi daug ir mano bruožų, palyginus dukrytės ir mano mažos nuotraukas - neapgauna.
Mano mazyle panasi i tetuka, visi taip sako , tik turi mano nosyte ir akis
Mano dukryte tevelio kopija, o tevelis labai "pasikele" kai jam tai pasako aplinkiniai , o sunelis visi sako kad i mane panasus, bet man atrodo kad daugiau i sese panasus, bet akiu spalva tai tevelio, gal dar pasikeis, labai noreciau
Visi sako,kad sūnelis į tėvelį panašus. Man tai "pats į save"
Visi sako, jog sūnelis, kuo toliau, tuo labaiu į tėtį panašėja
Man taip pat visi sako, kad tai tevelio kopija.Nors man kol mazas i save panasus
kaigime buvo teteskopija,dabar jau panaseti pradeda i mane
Mergaites akys - tevelio, o gaila, nes jo akys mazos, o mano dideles . Nosyte tai atrodo seneles (mano mamos), labai tuo dziaugiuosi. O lupytes dar nezinau kieno - tikejausi, kad mano, bet mama sako, kad seses. Is manes turbut paveldejo ausytes ir ilgus pirstukus, na, bent tiek