Įkraunama...
Įkraunama...

į ką panašus mažylis?

musu leliukas tikra tevelio kopija biggrin.gif visi sako kad sumazintas tevelis wub.gif
Atsakyti
O manes klausia ar neklonavau savo dukrytės??? lotuliukas.gif Nes ji taip labai panaši į mane mažą kad neįmanoma nesistebėti... ax.gif
Sūnus tai kaip kieno akimis- vieni sako į mane, kiti- kad į tėtį... thumbup.gif
Atsakyti
Kol nemato tetes, sako kad jo, truputi panasi i mama, bet kai pamato teti, sako kad tetuko kopija. ax.gif Ai gerai, sako dukros panasios i tecius yra laimingos wub.gif
Atsakyti
Labas rytas, kad jau vyksta diskusija, tai parašysiu, kad mūsų mergina visa i vyro mamą, dar nieks nesake, kad ji panaši į kažkurį iš mūsų, visi vienbalsiai taria, kad panaši į močiutę, nors jaučiu, kad turi daug ir mano bruožų, palyginus dukrytės ir mano mažos nuotraukas - neapgauna.
Atsakyti
Mano mazyle panasi i tetuka, visi taip sako mirksiukas.gif , tik turi mano nosyte ir akis ax.gif
Atsakyti
Mano dukryte tevelio kopija, o tevelis labai "pasikele" kai jam tai pasako aplinkiniai lotuliukas.gif , o sunelis visi sako kad i mane panasus, bet man atrodo kad daugiau i sese panasus, bet akiu spalva tai tevelio, gal dar pasikeis, labai noreciau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamke: 09 lapkričio 2007 - 10:35
Visi sako,kad sūnelis į tėvelį panašus. Man tai "pats į save" biggrin.gif
Atsakyti
Visi sako, jog sūnelis, kuo toliau, tuo labaiu į tėtį panašėja wub.gif
Atsakyti
man tai visi sako kad tevelio kopija, o man atrodo kad ko toliau to labiau i mane panaseja 4u.gif
Atsakyti
Man taip pat visi sako, kad tai tevelio kopija.Nors man kol mazas i save panasus smile.gif
Atsakyti
kaigime buvo teteskopija,dabar jau panaseti pradeda i mane
Atsakyti
Mergaites akys - tevelio, o gaila, nes jo akys mazos, o mano dideles biggrin.gif . Nosyte tai atrodo seneles (mano mamos), labai tuo dziaugiuosi. O lupytes dar nezinau kieno - tikejausi, kad mano, bet mama sako, kad seses. Is manes turbut paveldejo ausytes ir ilgus pirstukus, na, bent tiek rolleyes.gif
Atsakyti