Įkraunama...
Įkraunama...

į ką panašus mažylis?

mano dukrytė tiksli tėvo kopija wub.gif . kau gimus jai niekas nesuabejojo jos panašumu į tėtį. tik plaukučiai dabar nušviesėjo ir panašesni į mano. viena gydytoja užsiminė, jog 80proc mažylių pirmais metais panašūs į tėčius. o kaip yra jūsų šeimoje? pasidalinkite savo patirtimi, labai įdomu sužinoti 4u.gif
Atsakyti
Mano mazius i teti panasus gal tik plaukasi ir nosim, o visa kita i mane, o dar labiau i mano mama biggrin.gif
Atsakyti
mano dukryte tai dabar labai panasi i tetuka.Net sudejom vaikystes nuotraukytes,tai visa i teti.O dabar jau ryskeja ir mano bruozai.Taip sako aplinkiniai.Sako,kad akytes ir nosyte mamos o visa kita tetes.
Atsakyti
Nuo gimimo mažylė panaši į tėtį-visi pritaria. Dabar daugelis mano giminaičių sako, jog panaši į mane mažą. Pažiūrėjusi į savo mažos nuotraukas galiu rasti panašumų. Todėl dabar atsakau: taip, dukrytė tikrai panaši į mane, bet ji yra sumažintas tėtės variantas flirt.gif
Atsakyti
kai gimė dar šiek tiek manp bruožų turėjo,dabar grynų gryniausias tėtis smile.gif
Atsakyti
Mano dukrytė labai panaši į mane bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Lūpos grynai tėčio. O visa kita kaip pažiūrėsi - vieni sako kad į mane labiau panaši - kitiems į tėvelį. Kai manęs klausia į ką panaši atsakau jog į save lotuliukas.gif
Atsakyti
Beveik visi sako, kad panaši į tėtį. Gal tik keli pasakė, kad į mane. O pagal mane, tai ji maišyta, akys ir nosis mano, o visa kita gal ir tėčio. smile.gif
Atsakyti
Pirma dukra tecio kopija, ir isvaizda, ir charakteris, ir horoskopas toks pat, antroji daugiau maisyta, na o trecias dauguma sako, kad i mane, man jis i mano teti panasus.
Senos moteriskes sako, kad mergaites i tecius, o berniukai i mamas turi but panasus, tada dalingi bus.
Atsakyti
na as maniau i teti, savo plaukais, akim, smakriuku, lupytem...
o va uosviene pasake, kad musu sunutis - tecio brolio kopija... doh.gif
Atsakyti
Visiška tėčio kopija thumbup.gif
Atsakyti
mano lelyte pause manes ir puse tecio biggrin.gif
Atsakyti