sedziu prie interneto jau puse dienos net galva skauda, taciau radau begale skelbimu kur siulo detis ikrepseli kabutese ir pirkti na kazkaip man tai atrodo nepatikima...
QUOTE(georgiana @ 2007 11 03, 17:25)
sveikutes mane taip pat domina palydovines antenos, kur ir kokia kaune galima isigyti, o perskaicius tema nelabai supratau apie tus NTV Paketus, kur menesinis mokestis 15 Lt., nes is tiesu man atrodo jeugu jau rodo 1500 kanalu tai tikrai galima pasirinkti ka ziureti ir dar ar gal but yra ir pegesniu nei 800 Lt., palydoviniu antenu tad lauksiu info ir man arciausiai butu kaunas, dekoju
www.satmania.lt forume susirask Tomas tkrai kazka pades
QUOTE(korida @ 2007 11 03, 18:01)
aciu korida nes siai minutei radau kazkoki www.satmaster.lt puslapelis bet matai kai zmogus nelabai gaudasi labai tau aciu, leksiu pasitarti su MB, kai kazka atrasim perduosiu visoms, dar karta dekoju
QUOTE(korida @ 2007 11 03, 18:01)
keisti tie satmania neleidzia nei forumu skaityti nei registruotis o ka man daryti jei pastas tik gmaile uzkniso asilai kazkokie ten sedi
Papildyta:
NEIKITE TEN NES TEN VISUS BLOKUOJA KAZKOKIE AFERISTAI SUSIKURE TINKLAPI, NES NET MANO DARBO IFICIALAUS EL. P. NEPRIIMA
dar cia apie palydovine tv http://www.openbox.i...forum/index.php
QUOTE(jugaga @ 2007 05 22, 16:23)
tokia problema GALA isprendzia - gali pats nusistatyt ar rusiskai ar angliskai transliuos kanalus jaunimui anglu kalba prioritetas, vyresniems zmonem - rusu...
siaip turim GALA ir dziaugiames, nes kokybe tai super tik aisku problema butu jei reiktu daugiau nei 1 televizoriaus, nes kol kas su ju galimybem, tai per abu telikus ta pati kanala tik galima ziuret...
siaip turim GALA ir dziaugiames, nes kokybe tai super tik aisku problema butu jei reiktu daugiau nei 1 televizoriaus, nes kol kas su ju galimybem, tai per abu telikus ta pati kanala tik galima ziuret...
Ne, nereikia žiūrėt to paties kanalo, galima žiūrėt kelis, mėn. mokestis nuo to nesikeičia, bet įrengimas antram ir t.t. televizoriams kainuos po 645 Lt. Kiekvienas televzoriui bus duodamas priedėlis ir kortelė.
QUOTE(Šira @ 2007 11 10, 12:03)
Ne, nereikia žiūrėt to paties kanalo, galima žiūrėt kelis, mėn. mokestis nuo to nesikeičia, bet įrengimas antram ir t.t. televizoriams kainuos po 645 Lt. Kiekvienas televzoriui bus duodamas priedėlis ir kortelė.
o gal zinote ar palydovine antena ir jos priedus galima patiems pasistatyti ar butinai reikia kviestis specialsitus, na turiu galvoje jei tarkime MB kazkiek gaudosi technineje puseje
QUOTE(georgiana @ 2007 11 22, 16:12)
o gal zinote ar palydovine antena ir jos priedus galima patiems pasistatyti ar butinai reikia kviestis specialsitus, na turiu galvoje jei tarkime MB kazkiek gaudosi technineje puseje
Jei yra susidures su palydovine technika tai pats gali pasistatyt,bet jai ne tai kam varkt uz 150lt. visas kelias dienas?
QUOTE(korida @ 2007 11 22, 15:28)
Jei yra susidures su palydovine technika tai pats gali pasistatyt,bet jai ne tai kam varkt uz 150lt. visas kelias dienas?
aisku o mes vat kaune www.epp.lt radome viena firma kuri uz 233 lt. pastato palydovine, kazin kaip cia jie taip pigiai na darbas kainuoja apie 100 lt., gal kas jau susidurete
QUOTE(georgiana @ 2007 11 22, 19:41)
aisku o mes vat kaune www.epp.lt radome viena firma kuri uz 233 lt. pastato palydovine, kazin kaip cia jie taip pigiai na darbas kainuoja apie 100 lt., gal kas jau susidurete
Kad tik normalesnis tiuneris (su kodu emuliatoriu) uz 280lt isena o kur kita?