Įkraunama...
Įkraunama...

Televizija.

viskas priklauso nuo jusu galimybiu, jei gyvenate atokiau ir nespaudzia finansines bedos galite rinktis kokybisha palydovine (viasat ar pan), taciau kabelines operatoriai gali suteikti ne tik skaitmenine tv, bet ir interneta, bei kitas pramogines paslaugas. be to, pvz viasat jei nemokesite lekstes pasijungti ir susireguliuoti tai tex kviesti viasat meistrus, kurie uz ima 100lt/h uz darba, taip tektu numesti dar pora simteliu.
Atsakyti
QUOTE(Cypas @ 2007 05 18, 19:59)
Mes turim palydovinę, tai labai liuks dalykėlis mums rodo NTV+ paketą, rusų, kiek kanalų nežinau, bet filmus naujausius rodo ir discaverių bent keli kanalai yra, lietuvos kanalų beveik nežiūrim blush2.gif Mums atsėjo įrengimas kažkur 1300 ar 1400litų gerai nepamenu blush2.gif pries tai turėjom pasistatę palydovinę antena kur gaudo nekoduotus kanalus, tai nieko gero išvis schmoll.gif  kanalų apie 1500, bet nėra ką žiūrėti, tai tada paildomai pasistatėm mažą lėkštę ir dabar turim NTV+ paketą ir dar vienas pliusas ten rodo kokių laiku rodys kokią laidą ir dar jos aprašymą smile.gif  reikia mokėti 15litų į mėnesį 4u.gif

o kur gauti tokį paketą Vilniuje ? radau www.elbela.lt, bet kiek supratau tai abonentinis 65 Lt. tai tai turbūt tik 1 televizoriui doh.gif
Atsakyti
Istrauka is skundo:

Esu labai pasipiktinęs, kad atsirado dar vienas angliškas kanalas su rusišku įgarsinimu. Manau tai prieštarauja mano lūkesčiams kai įsigijau jūsų siūlomą TV paslaugą ir jaučiuosi stipriai apgautas. Ir ne tik aš, nes skaitau, kad tai prieštarauja įstatymams. Reikėtų gerai pasvarstyti ar galima Lietuvoje translioti rusiškai įgarsintas angliškas laidas, jeigu nėra lietuviško įgarsinimo. Manau, kad įstatymas tokių dalykų neleidžia. Aš gyvenu Lietuvoje, esu lietuvis, ir mano vaikai visiškai nesupranta rusiškai. Tai nieko nuostabaus. Bet jie išmoko anglų kalbą ir tikisi žiūrėti angliškas programas orginalo kalba, jeigu jos neįgarsintos lietuviškai. Aplamai kaip galima „kišti“ rusų kalbą, jeigu ji nėra net ES kalba. Aš nesutinku, kad mano sąskaita būtų finansuojamos rusiskos programos. Tokį jūsų sprendimą laikau kaip man ir mano vaikams daromą moralinę žalą.
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 05 15, 12:37)
Nu tai jei pas mane būtų bent viena iš kabelinės televizijos teikėjų, tai aš nesukčiau sau galvos, bet dabar išeina taip, kad gyvensiu beveik Vilniaus centre, o kabelinės ba ba sad.gif Jau buvau nusiteikus TEO 3 metų lažui (Gala, Zebra ir laidinis telefonas už 111 Lt), bet va šiandien paaiškėjo, kad ta Gala bus tik vienam televizoriui  doh.gif , o man jų reikia kokių 5  lotuliukas.gif Nu ką gi padaryt, kad aš mėgstu jog ten kur būnu ką nors rodytų, tai spėju TEO per mėnesį iš manęs norėtų 555 Lt. Tai va ir reik galvot alternatyvą.
Reikia info apie tuos palydovus. Gal žinot kokia firma juos parduoda ?

Mes siuo metu gyvenam centre, tai cia naudojames Cgates kabeline.
Atsakyti
QUOTE(c@stell @ 2007 05 22, 12:00)
Mes siuo metu gyvenam centre, tai cia naudojames Cgates kabeline.

Skambinausi ir ten. Būtent tą rajoną C gates aptarnauja, o jau tos mūsų gatvės ne sad.gif
Apskambinau visas Vilniaus kabelines ir nei vienos ten nėra sad.gif Ten pas mus tokių nuosavų namukų kvartaliukas, tai gal dėl to niekas ir neaptarnauja g.gif
Atsakyti

QUOTE(SoJa @ 2007 05 22, 13:36)
Skambinausi ir ten. Būtent tą rajoną C gates aptarnauja, o jau tos mūsų gatvės ne sad.gif
Apskambinau visas Vilniaus kabelines ir nei vienos ten nėra sad.gif Ten pas mus tokių nuosavų namukų kvartaliukas, tai gal dėl to niekas ir neaptarnauja  g.gif

Tada tai tikrai nekas... Cia kaip ir mums dabar, Cgates Zirmunus aptarnauja, o jau musu busimo namo Siaures Miestely - gun_bandana.gif O as taip pripratus prie ju kabelines ir interneto verysad.gif , ir norejau toliau nadotis ju paslaugomis.

Ai, dar radau lankstinukas, kad Balticum siulo skaitmenine kabeline.

BALTICUM
Atsakyti
QUOTE(c@stell @ 2007 05 22, 12:42)
Tada tai tikrai nekas... Cia kaip ir mums dabar, Cgates Zirmunus aptarnauja, o jau musu busimo namo Siaures Miestely -  gun_bandana.gif  O as taip pripratus prie ju kabelines ir interneto  verysad.gif  , ir norejau toliau nadotis ju paslaugomis.

Ai, dar radau lankstinukas, kad Balticum siulo skaitmenine kabeline.

BALTICUM

Tai Šiaurės miestely turbūt bus Vinita g.gif Labai liuks, mes dabar Žirmūnuose turim, tai į Cgate'ą nekeitėm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 05 22, 13:51)
Tai Šiaurės miestely turbūt bus Vinita  g.gif Labai liuks, mes dabar Žirmūnuose turim, tai į Cgate'ą nekeitėm  ax.gif

Skambinau sian i VINITA, tai sake dar musu name ten kazko nera, todel dar negali pajungt.Naujas namas, tai turi gaut leidima lyg tais. Nu zodziu, greiciausiai ju paslaugas ir pasirinksim. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(makauskas @ 2007 05 22, 08:30)
Istrauka is skundo:

Esu labai pasipiktinęs, kad atsirado dar vienas angliškas kanalas su rusišku įgarsinimu. Manau tai prieštarauja mano lūkesčiams kai įsigijau jūsų siūlomą TV paslaugą ir jaučiuosi stipriai apgautas. Ir ne tik aš, nes skaitau, kad tai prieštarauja įstatymams. Reikėtų gerai pasvarstyti ar galima Lietuvoje translioti rusiškai įgarsintas angliškas laidas, jeigu nėra lietuviško įgarsinimo. Manau, kad įstatymas tokių dalykų neleidžia. Aš gyvenu Lietuvoje, esu lietuvis, ir mano vaikai visiškai nesupranta rusiškai. Tai nieko nuostabaus. Bet jie išmoko anglų kalbą ir tikisi žiūrėti angliškas programas orginalo kalba, jeigu jos neįgarsintos lietuviškai. Aplamai kaip galima „kišti“ rusų kalbą, jeigu ji nėra net ES kalba. Aš nesutinku, kad mano sąskaita būtų finansuojamos rusiskos programos. Tokį jūsų sprendimą laikau kaip man ir mano vaikams daromą moralinę žalą.

tokia problema GALA isprendzia - gali pats nusistatyt ar rusiskai ar angliskai transliuos kanalus wink.gif jaunimui anglu kalba prioritetas, vyresniems zmonem - rusu...
siaip turim GALA ir dziaugiames, nes kokybe tai super thumbup.gif tik aisku problema butu jei reiktu daugiau nei 1 televizoriaus, nes kol kas su ju galimybem, tai per abu telikus ta pati kanala tik galima ziuret... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jugaga @ 2007 05 22, 16:23)
tokia problema GALA isprendzia - gali pats nusistatyt ar rusiskai ar angliskai transliuos kanalus wink.gif jaunimui anglu kalba prioritetas, vyresniems zmonem - rusu...
siaip turim GALA ir dziaugiames, nes kokybe tai super  thumbup.gif  tik aisku problema butu jei reiktu daugiau nei 1 televizoriaus, nes kol kas su ju galimybem, tai per abu telikus ta pati kanala tik galima ziuret...  lotuliukas.gif

sveiki, noriu pasidalinti trumpa patirtim, vakar mums aktyvavo skaitmenine tv, tai kaip naktis nuo dienos,vaizdas skiriasi nuo to, koks buvo su viasato paprasta antena. nors gyvename kaune, taciau netoli silainiu kalno, tai kazkaip labai prasta signala antena gaudydavo. buvome net meistra is viasato atsiveze, galvojom kad antena kalta, bet zmogelis su savo aparaciuku visur isieskojo antenai vietos, bet nieko gero taip ir neatrado. pas mus lsd televizorius nemazas, nemazai sumokejom, o vaizdo kokybe buvo apgailetina, tad taip ir apsisprendem rinktis skaitmenine.
gal kiek erzina vienas dalykas, ilgiau uztrunka perjungti kanala, jam pagalvot reikia, bet vaizdas tai thumbup.gif
be to, neismetem ir senos antenos, ji bus kitiems namuose esantiems tv
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamavaida: 07 rugsėjo 2007 - 08:36
mamavaida, gal gali parašyti kokia firma pajungė skaitmeninę televizija ir kiek kainavo viskas.

Ačiū.
Atsakyti
sveikutes mane taip pat domina palydovines antenos, kur ir kokia kaune galima isigyti, o perskaicius tema nelabai supratau apie tus NTV Paketus, kur menesinis mokestis 15 Lt., nes is tiesu man atrodo jeugu jau rodo 1500 kanalu tai tikrai galima pasirinkti ka ziureti g.gif ir dar ar gal but yra ir pegesniu nei 800 Lt., palydoviniu antenu ax.gif tad lauksiu info ir man arciausiai butu kaunas, dekoju drinks_cheers.gif
Atsakyti