Įkraunama...
Įkraunama...

Televizija.

Sveiki,
įsigijau TV ir dabar mąstau ką rinktis - ar skaitmeninę ar kabelinę televiziją? g.gif
Dėl Viasato tai kaina (29 lt) kaip ir tiktų, bet žiūrėjimas tik per vieną teliką... Per du - jau kita kaina... Ir ta kaina jau truputį kandžiojasi blink.gif
Gala. Vėlgi - vienam telikui, o dar nėra interneto, tai papildomai reiktų apie 1000 litukų susimokėti už įrangą schmoll.gif
Mikrovisata. Skaitmeninė bus tik apie lapkričio mėnesį. Dabar tik kabelinė.
Init. Yra ir skaitmeninė ir kabelinė. Kaina kaip ir tiktų... (gal kas įsivedę skaitmeninę?)
Labai norėčiau jūsų atsiliepimų, komentarų ir patarimų blush2.gif 4u.gif

Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
As pirkciau palidovine antena rolleyes.gif Zymiai pigiau ir geriau thumbup.gif

Manau sita tema ne vietoje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(evasta @ 2007 05 14, 16:09)
Sveiki,
įsigijau TV ir dabar mąstau ką rinktis - ar skaitmeninę ar kabelinę televiziją?  g.gif
Dėl Viasato tai kaina (29 lt) kaip ir tiktų, bet žiūrėjimas tik per vieną teliką... Per du - jau kita kaina... Ir ta kaina jau truputį kandžiojasi  blink.gif
Gala. Vėlgi - vienam telikui, o dar nėra interneto, tai papildomai reiktų apie 1000 litukų susimokėti už įrangą  schmoll.gif
Mikrovisata. Skaitmeninė bus tik apie lapkričio mėnesį. Dabar tik kabelinė.
Init. Yra ir skaitmeninė ir kabelinė. Kaina kaip ir tiktų... (gal kas įsivedę skaitmeninę?)
Labai norėčiau jūsų atsiliepimų, komentarų ir patarimų  blush2.gif  4u.gif

Ačiū  mirksiukas.gif

O Gala irgi tik vienam TV ? doh.gif
Nu aš jau visai pasimetus verysad.gif
o tos palydovinės ar jos legalios ?
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 05 15, 08:50)
O Gala irgi tik vienam TV ?  doh.gif
Nu aš jau visai pasimetus  verysad.gif

na as pati turiu kolkas kabeline, bet va planuoju pereiti prie skaitmenines. mano draugas neseniai perejo, tai yra labai patenkintas. ir patogesnis naudojimasis kanalais, rusiavimas ir pan. ir didesnis pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2007 05 15, 07:54)
na as pati turiu kolkas kabeline, bet va planuoju pereiti prie skaitmenines. mano draugas neseniai perejo, tai yra labai patenkintas. ir patogesnis naudojimasis kanalais, rusiavimas ir pan. ir didesnis pasirinkimas.

o tai kuri ten ta skaitmeninė ? Parašykit man tundrai firmų pavadinimus, kurios Vilniuje teikia tokią paslaugą, o tai jau ryt elektrikas ateina, tai nežinau ar prašyt, kad kabelius vedžiotų kabelinei ar ne verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 05 15, 09:02)
o tai kuri ten ta skaitmeninė ? Parašykit man tundrai firmų pavadinimus, kurios Vilniuje teikia tokią paslaugą, o tai jau ryt elektrikas ateina, tai nežinau ar prašyt, kad kabelius vedžiotų kabelinei ar ne  verysad.gif

ai nu as gal bishki ne taip supratau tema. pas mus klp balticum teigia nauja paslauga, lyg ir nauja, skaitmenine televizija. bet kaip suprantu kabeliai lieka isvedzioti. sorry pasiveliau;)
Atsakyti
O Gala irgi tik vienam TV ?  doh.gif
Nu aš jau visai pasimetus  verysad.gif

Jap, Gala irgi vienam telikui... mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu bet kiek suprantu vis tiek tuose kambariuose kur bus telikai geriau kabelius išsivedžioti, ane ?
O tai palydovinė TV tik vienam telikui ar galima keliems ir kaip su jos legalumu ?
Atsakyti
Palydovinė šiaip gal ir neblogai būtų, bet kiek girdėjau, kad problemos su atkodavimu. Seniau lyg būdavo paprasčiau g.gif Nors iš kitų girdėjau, kad ją turi ir patenkinti. Oi, nežinau... verysad.gif
O šiaip apie skaitmeninę televiziją yra tinklapyje www.skaitmenine.lt. Ten pagal miestus yra nurodyta kur kokią galima rinktis mirksiukas.gif
Aš Kaune, tai skaitmeninių pasirinkimas tarp Viasat, Gala, Init. Rašo kad dar Mikrovisata, bet jos dar nėra.

p.s. dėl temos vietos patalpinimo blush2.gif kažkaip radau apie Gala čia rašyta, ir šiaip panašiomis temomis, na ir skyrius Namai. Tai ir pyškinau prie namų bigsmile.gif Sorry, jei kažkam nelipo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(SoJa @ 2007 05 15, 10:35)
Nu bet kiek suprantu vis tiek tuose kambariuose kur bus telikai geriau kabelius išsivedžioti, ane ?
O tai palydovinė TV tik vienam telikui ar galima keliems ir kaip su jos legalumu ?

manau, kad geriau išvedžioti.
Apie palydovinę tai komentuot susilaikau, kad per daug nenugrybaučiau biggrin.gif blush2.gif Gal parašytų komentarus tas kas ją turi?
Atsakyti
as tai nelabai suprantu kam jums reikalingos tos skaitmenines ir palydovines antenos. vienas pazistamas turi, tai apsidejes pulltais, nes vieno tikrai nepakanka ir minko. o kadangi meno mb irgi megsta pulta paminkyti, tai kol pravarys 300 kanalu, tai ne tik kad nieko napamatysiu, bet ir susipyksiu blink.gif
mes tai vesimes mikrovisatos kabeline, 36 kanalai uz 20 Lt. Svarbiausia yra national geografic ir tv1000 thumbup.gif
Atsakyti

Tai aisku kad legalios biggrin.gif Draugai idejo palydovine ir vargo nemato thumbup.gif Sumokejo uz pacia antena 800lt (yra pigesniu) ir rodo virs 1000 kanalu (kiekviena karta dideja, jei suvedi kazkokius kodus, o tuos kodus, tiekejai internetu i pasto deze kas menesi siuncia) thumbup.gif Bet yra vienas minusiukas, kad LT kanalu tos antenos negaudo, tokiu kaip LNK, TV3, LTV BTV, Tango,Tai jie kambaryje, kambarine pasistete (nu ta kur prie teliko buna). bet siaip labai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2007 05 15, 11:18)
as tai nelabai suprantu kam jums reikalingos tos skaitmenines ir palydovines antenos. vienas pazistamas turi, tai apsidejes pulltais, nes vieno tikrai nepakanka ir minko. o kadangi meno mb irgi megsta pulta paminkyti, tai kol pravarys 300 kanalu, tai ne tik kad nieko napamatysiu, bet ir susipyksiu blink.gif
mes tai vesimes mikrovisatos kabeline, 36 kanalai uz 20 Lt. Svarbiausia yra national geografic ir tv1000 thumbup.gif

Nu tai jei pas mane būtų bent viena iš kabelinės televizijos teikėjų, tai aš nesukčiau sau galvos, bet dabar išeina taip, kad gyvensiu beveik Vilniaus centre, o kabelinės ba ba sad.gif Jau buvau nusiteikus TEO 3 metų lažui (Gala, Zebra ir laidinis telefonas už 111 Lt), bet va šiandien paaiškėjo, kad ta Gala bus tik vienam televizoriui doh.gif , o man jų reikia kokių 5 lotuliukas.gif Nu ką gi padaryt, kad aš mėgstu jog ten kur būnu ką nors rodytų, tai spėju TEO per mėnesį iš manęs norėtų 555 Lt. Tai va ir reik galvot alternatyvą.
Reikia info apie tuos palydovus. Gal žinot kokia firma juos parduoda ?
Atsakyti