Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno privatūs lopšeliai-darželiai

QUOTE(Keryda @ 2013 06 10, 13:57)
Sveikutes  4u.gif  Gal galite pasakyti kurie privatus darzeliai Kaune, turi savo lauko kiemelius? Ieskau savo sunui pusei dienos iki pietu miegelio, tai noreciau, kad ir lauke pabutu smile.gif Jei nesunku, kas domejotes, brukstelkit wink.gif Labai aciu! 4u.gif

Maniškis lanko ŠĮ, tai turi nedidelį savo kiemelį, bet aplink pušynas, automobilių beveik nevažinėja ten, tai kasdien eina pasivaikščioti ir būna miške smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2013 06 11, 13:23)
Maniškis lanko ŠĮ, tai turi nedidelį savo kiemelį, bet aplink pušynas, automobilių beveik nevažinėja ten, tai kasdien eina pasivaikščioti ir būna miške  smile.gif

Tikrai smagu, bet va, pamirsau pasakyti, kad mano sunui 1.8 m., tai jis i sita darzeli dar permazas, nes ten tik nuo 3 metuku smile.gif Dekui
Mes Vilijampolej gyvenam, butu gerai aplinkui kazkur rasti smile.gif Beje , gal kas gidejot apie krikscioniska mokykla - darželis ,,Šviesos takas”? Ten sukileliu prospekte randasi priesais privatu darzeli. Cia forume skaiciau, kad nuo 1.5 m. jau priima, bet info apie ji visai nerandu internete sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Keryda @ 2013 06 11, 14:24)
Tikrai smagu, bet va, pamirsau pasakyti, kad mano sunui 1.8 m., tai jis i sita darzeli dar permazas, nes ten tik nuo 3 metuku smile.gif Dekui
Mes Vilijampolej gyvenam,  butu gerai aplinkui kazkur rasti smile.gif Beje , gal kas gidejot apie krikscioniska mokykla - darželis ,,Šviesos takas”? Ten sukileliu prospekte randasi priesais privatu darzeli. Cia forume skaiciau, kad nuo 1.5 m. jau priima, bet info apie ji visai nerandu internete  sad.gif

Man atrodo, kai rasite tinkantį-patinkantį darželį, pasiskambinkite ir pasiteiraukite dėl amžiaus, manau, tikrai susitarsite - tik dabar pamačiau, kad mūsų darželyje rašo, jog nuo 3metų, nes maniškis pradėjo lankyti 2.5m. būdamas smile.gif
Atsakyti
Sveiki, ar lanko kas privatų darželį "Stebuklų šalis", K. Būgos g. 1?
Atsakyti
QUOTE(tomyks @ 2013 08 06, 15:35)
ar lanko kas privatų darželį "Stebuklų šalis"

Mes labai norejome lankyti, bet vietu nebuvo. Arba siule laukti iki rugsejo, kad gal atsilaisvins kokia vietele, bet nenorejom rizikuoti ir likti visai be darzelio.
Atsakyti
QUOTE(tomyks @ 2013 08 06, 15:35)
ar lanko kas privatų darželį "Stebuklų šalis"

bet man ju svetaine popsiška labai
Atsakyti
Mamytės,
Gal kam teko girdėti apie naujai atsidariusį suzuki darželį "Motinos kalba"? Čia prie "Legendos", Šiaurės pr.
Atsakyti
Sveikos mamytes,

pradedame ieskoti darzelio privataus savo dukrytei. Sakykit kaip ten yra su darzeliu sutartim, na tarkim mes palankom pora menesiu pradedam sirgti labai daznai, nes kartais juk buna, kad vaikas istisai serga ir tiesiog negali lankyti darzelio. Tai pasisirasius sutarti takim 6menesiams mes jos nutraukti negalesim ir privalesim moketi mokesti?
Atsakyti
QUOTE(kleopatraaa @ 2013 09 07, 22:53)
Sveikos mamytes,

pradedame ieskoti darzelio privataus savo dukrytei. Sakykit kaip ten yra su darzeliu sutartim, na tarkim mes palankom pora menesiu pradedam sirgti labai daznai, nes kartais juk buna, kad vaikas istisai serga ir tiesiog negali lankyti darzelio. Tai pasisirasius sutarti takim 6menesiams mes jos nutraukti negalesim ir privalesim moketi mokesti?

Prieš pasirašant sutartį, reikia labai atydžiai perskaityti, ten būna parašytas terminas, prieš kiek laiko reikia pranešti, kad nori nutraukti sutartį. Už tą laiką, reikia mokėti.
Atsakyti
Maniškė lanko "Vaikystės kiemą". Tai per metus vaikas gali sirgti 30 darbo dienų, už šias dienas pateikus pažymą neimamas mokestis, per kartą leidžiama sirgti 7 darbo dienas, už kurias nemokama pilnai, o už likusias sirgimo dienas nemokama tik už maistą. Pvz. jei vaikas serga ir neina dvi savaites į darželį, tai už 7 darbo dienas nereikės visiškai mokėti, o už likusias 3 darbo dienas nereikės mokėti už maistą. Mokestis už šias dienas yra perstumiamas kitam mėnesiui, t.y. 900 lt - nelankytų dienų mokestis=kito mėnesio mokestis.
Gal ką nors supratote blush2.gif Manau, kad ir kituose darželiuose yra panaši sistema.
Atsakyti
mano mazylis lanko "kre -kre" jei toki teko girdeti , zaliakalnyje jis yra. Gal dar kas lanko si darzeli ?
Atsakyti
QUOTE(kristyyne @ 2013 09 19, 11:04)
mano mazylis lanko "kre -kre" jei toki teko girdeti , zaliakalnyje jis yra. Gal dar kas lanko si darzeli ?

kre kre nepavadinciau darzeliu g.gif tiesiog vaiku saugojimo namai ir tiek smile.gif Nelankom, tik buvau, domejausi mirksiukas.gif
Atsakyti