Laba diena, labai smalsu butu suzinoti kiek uzdirbs kvalifikuota aukletoja privaciame darzelyje.
Del vaiku sergamumo - tai bus grieztai. Tai tiek...
Ane

Ir dar.Kaip suprantu,bus kvalifikuotas medikas,kuris tikrins kažkaip ryte vaikus,kad sergančių nepriimt

QUOTE(kpkc @ 2010 11 13, 22:42)
Laba diena, labai smalsu butu suzinoti kiek uzdirbs kvalifikuota aukletoja privaciame darzelyje.
Laba diena,
nesuprantu, kodėl klausiate, ar norite pasisiūlyti? Tuomet rašykite į až ir atsakysiu.
Papildyta:
QUOTE(Megaera @ 2010 11 14, 09:56)
Ane
?Na netikiu
Jeigu taip,tai darželiui bus didelis minusas,kadangi bent pirmus metus vaikai nuolat serga,tad jei ateis per dieną 1-2 vaikiukai,tai net neturėsit už ką algų auklėtojoms sumokėt
Ir dar.Kaip suprantu,bus kvalifikuotas medikas,kuris tikrins kažkaip ryte vaikus,kad sergančių nepriimt
?

Laba diena,
dėl vaikų sergamumo, tai aš pati puikiai žinau, nes turiu tokio amžiaus vaiką

QUOTE(naujas_darzelis @ 2010 11 15, 10:25)
Laba diena,
ačiū, kad rūpinatės, kad neužteks algoms, bet vaikai yra svarbiau. O dėl mediko šaipytis tai nereikia-visi puikiai suprantame, kad tai priklausys nuo auklėtojų ir pačių tėvų.

Aš tikrai nesišaipau

O dėl tėvų,tai nebūkit naivūs ir nesitikėkit supratingumo

Galvoju abi paneles leist į privatų darželį,bet ,kad vizijos neatitinkančios realybės šiek tiek atgrąso nuo tokio pasirinkimo. Ir beje, kada bus galima užsirašyti į eilę

QUOTE(Megaera @ 2010 11 15, 11:36)
Aš tikrai nesišaipau
Bet bent seniau,pagal įstatymus,ligą galėjo konstatuot tik med.seselė/gydytoja ir pan.
Dabar gal ir pasikeitę ir užtenka,kad auklėtoja nustato,jog vaikas serga.
Į visus darželius(nepriklausomai ar tai valstybinis,ar privatus),kaip vedė taip ir ves sergančius vaikus. Tad man nemiela skaityt pažadus,kurių tikrai neištesėsit
Galvoju abi paneles leist į privatų darželį,bet ,kad vizijos neatitinkančios realybės šiek tiek atgrąso nuo tokio pasirinkimo. Ir beje, kada bus galima užsirašyti į eilę
?

Ačiū, už pastebėjimus. Na mūsų tik geri ketinimai dėl ligų, juk nei viena mamytė nenori, kad vaikutis sirgtų, todėl ir žadame, kad kiek galėsime, tiek žiūrėsime, kad tie maži sirguliukai pabūtų truputį namie. Apie kokias neatitinkančias vizijas Jūs šnekate? Dėl eilės tai net nežinau, priklauso, kiek bus norinčių (galėsime priimti tik 22 vaikus). Kai truputį jau įsirengsime, paskelbsiu telefono numerį.

Kalbant apie Kauno privačius darželius, jei tik turėčiau už ką leisti savo vaiką į privatų , net nesvarstyčiau ir pasirinkčiau šį:
http://www.austejosblogas.lt/ ("Vaikystės sodas" yra ir facebooke)
Kaune dar tik planuoja jį atidaryti, bet manau, jis vienas bus geriausių (yra jau Vilniuje).
P.S. aš visai nešališka, tokią nuomonę, sudariau sekdama daugiau nei metus šį tinklapį.
http://www.austejosblogas.lt/ ("Vaikystės sodas" yra ir facebooke)
Kaune dar tik planuoja jį atidaryti, bet manau, jis vienas bus geriausių (yra jau Vilniuje).
P.S. aš visai nešališka, tokią nuomonę, sudariau sekdama daugiau nei metus šį tinklapį.
as kol kas nesikisu i diskusijas apie darzelius, nes mums dar ankstoka, bet siuo atveju kazkaip labai prajuokinot - akivaizdu, kad neesat susipazinusi, su Vaikystes Sodo programa.. nezinau, kad bus Jusu darzelyje, bet bent jau Vilniuje esantiems privatiems darzeliams dar toli toli iki Vaikystes Sodo.. cia kalbu ne apie patalpas ir ne apie maista, o butent apie programa, darzelio filosofija ir pan.
QUOTE(skyler @ 2010 11 16, 23:02)
as kol kas nesikisu i diskusijas apie darzelius, nes mums dar ankstoka, bet siuo atveju kazkaip labai prajuokinot - akivaizdu, kad neesat susipazinusi, su Vaikystes Sodo programa.. nezinau, kad bus Jusu darzelyje, bet bent jau Vilniuje esantiems privatiems darzeliams dar toli toli iki Vaikystes Sodo.. cia kalbu ne apie patalpas ir ne apie maista, o butent apie programa, darzelio filosofija ir pan.
cia labai subjektyvu - man Vilniuje "Vaiskystes soda" lenkia "Metu laikai"...
Kaune esancio privataus darzelio beda didziausia - darzelis visai salia gatves. Jau vien tai iskart atbaidytu mane.
Del naujo darzelio nuomones neturiu, tad ir komentuoti negaliu

Mes irgi domimes privaciu darzeliu Kaune, nes itariu, kad i valstybini del ju nenormalios sitemos galime ir nepapulti. Neisivaizduoju, ka daugiau daryti, nes lieka tik aukle arba privatus darzelis. Bet cia beabejo su privaciais darzeliais yra daug niuansu. Nes pvz. mokant uz darzeli daugiau nei 1000lt, as tikeciausi ne tik kad geresnes, sveikesnes aplinkos vaikui, bet taip pat ir geresnio maisto. O kiek supratau is privaciu darzeliu atstoviu pasisakymu, siems darzeliams tiesiog kazkokia imone tiekia maista. O kas tiekia, koks tas maistas, ka jie valgo, kiek kartu per diena ji tiekia, ar vis sildo kokioj ten mikrobanginej???? Kazkodel tokia info nepateikiama...
Lauksiu pasisakymu...
Lauksiu pasisakymu...
QUOTE(ingridzi @ 2010 11 24, 01:30)
Mes irgi domimes privaciu darzeliu Kaune, nes itariu, kad i valstybini del ju nenormalios sitemos galime ir nepapulti. Neisivaizduoju, ka daugiau daryti, nes lieka tik aukle arba privatus darzelis. Bet cia beabejo su privaciais darzeliais yra daug niuansu. Nes pvz. mokant uz darzeli daugiau nei 1000lt, as tikeciausi ne tik kad geresnes, sveikesnes aplinkos vaikui, bet taip pat ir geresnio maisto. O kiek supratau is privaciu darzeliu atstoviu pasisakymu, siems darzeliams tiesiog kazkokia imone tiekia maista. O kas tiekia, koks tas maistas, ka jie valgo, kiek kartu per diena ji tiekia, ar vis sildo kokioj ten mikrobanginej???? Kazkodel tokia info nepateikiama...
Lauksiu pasisakymu...
Lauksiu pasisakymu...
O jus galite pasiskambinti tiesiai i darzeli ir Jums viska paaiskins